Кінофестиваль про права людини Docudays UA вперше відбудеться онлайн

Новини
06.04.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Залищайся вдома
ПОДЕЛИТЬСЯ

Дивитися фестивальні стрічки, брати участь у дискусіях і майстеркласах фестивалю документального кіно Docudays UA зможуть не лише кияни, а й вся Україна. У звязку з карантином, фестиваль відбудеться з 24 квітня по 3 травня в онлайн-форматі. Як зазначили організатори, усі кінопокази та онлайн трансляції будуть безкоштовними. Хоча кожен бажаючий зможе зробити благодійний внесок на будь-яку суму.

"Рішення робити онлайн-фестиваль уже наприкінці квітня було для нас непростим. Звісно, жодна віртуальна подія не замінить фізичну. І почуття режисерів, коли фільми не потрапляють на екрани кінотеатрів, ми добре розуміємо. Надзвичайно вдячні, що в цей бентежний час усі режисери й режисерки, а також партнери з великою прихильністю поставилися до такої ідеї. Цей фестиваль – наш акт солідарності зі світовою культурною спільнотою та спосіб підтримати наших глядачів і глядачок під час кризи" - розповіла програмна директорка Docudays UA Вікторія Лещенко.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Docudays UA (@docudays_ua)

Глядачам будуть доступні публічні онлайн-трансляції правозахисних дискусій, лекції та віртуальний кінотеатр, де можна переглянути понад 50 стрічок з конкурсних та позаконкурсних програм.  

Також підлітки зможуть взяти участь в Онлайн-студії, де під менторством професіоналів створюватимуть власні документальні стрічки про життя на карантині.

Онлайн-фестиваль збереже всі конкурсні програми, які оцінюватиме окремий склад журі із зарубіжних та українських експертів.

Читайте также: МОЗ Украины запустили социальную кампанию #ПідтримуюЛікарів

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).