Війни, екокатастрофи, голод, бідність, пандемія: Вийшов кліп Alyona Alyona на пісню "Тихо діти сплять"

Новини
17.07.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ера споживачів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Alyona Alyona випустила кліп на пісню "Тихо діти сплять". Відео стало першою роботою із майбутнього альбому співачки, який був написаний на початку 2020 року на Балі. Острів послужив ідеальним місцем для зйомок соціального ролика, адже він входить в десятку найбільш екологічно забруднених місць планети.

В кліпі показана відверта історія про нинішню ситуацію в світі: війни, екологічні катастрофи, голод і бідність, пандемія...

"Ми всі прийшли в цей світ, щоб служити йому і робити його кращим. Але нині навіть те, що не потребує вдосконалення, ми нищимо, не думаючи про наслідки. Ера споживачів, бажаючих використовувати все навколо, щоб отримати кайф і спростити собі життя. Ми забули, що для справжнього щастя нам не треба так багато, що ні одне зовнішнє благо не замінить внутрішню порожнечу, забули про те, що всі земні ресурси не безкінечні. Проте краще пізно, ніж ніколи. Не важливо, де ти живеш, який в тебе колір шкіри чи розріз очей, якою мовою ти розмовляєш і в кого ти віриш. Важливо те, що кожен чоловік і жінка можуть залишити для наступних поколінь, який показати приклад, що можуть зробити саме зараз, поки діти сплять", — коментує нову пісню співачка.

Читайте также: Alyona Alyona вспоминает юность и школьные годы в новом клипе "Пам'ятаю"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).