Живий портрет: дивіться прем'єру нового музичного проєкту Kubara Theatre

Lifestyle
02.09.2020
Kubara Theatre - це ембієнтний мікро-оркестр, який складається із шістьох музикантів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Проєкт є новою формою театральної постановки “Шафа. Аудіовізуальний тріп”, основою для якої був музичний супровід. Тепер пісні виходять з берегів вистави й набувають персонального звучання, яке поєднує у собі подразливий металічний нойз з автентичним вокалом та тендітні частоти струнно-щипкових з медитативними етно-ритмами. А сама стихія музики Kubara Theatre гіпнотизує та змінює свій характер від тихої води до танцюючого полум’я.

Також команда Kubara Theatre презентує відео в форматі live portrait, режисером якого виступив Юра Катинський — автор відеопроєкту «Voiceover» та режисер короткометражного фільму “Післясмак”. 

“Ми хочемо ближче познайомити глядача із Kubara Theatre. Саме тому відкидаємо все зайве і зосереджуємося на харизмі музикантів, їх поведінці в кадрі. Лише учасники гурту, рух камери та вогонь - компоненти даного live portrait”, - розповідає режисер Юра Катинський.

 

Читайте також: Підсумки першого міжнародного KHARKIV PHOTO FORUM

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).