Фонд Yves Rocher висадив 100 мільйонів дерев у світі

Новини
02.12.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
"Озеленимо планету разом"
ПОДЕЛИТЬСЯ

Фонд Yves Rocher висадив 100 мільйонів дерев у світі. У 2007 році компанія поставила ціль, яка була реалізована в 2020-му. Всього участь у ініціативі взяли люди із 35 країн світу.

Історія програми Фонду Yves Rocher "Озеленимо планету разом" почалася в Найробі в червні 2007 року. Жак Роше, президент фонду, познайомився з Вангарі Маатай, лауреаткою Нобелівської премії миру та ініціатором громадського руху "Зелений пояс", який займається захистом та збереженням лісів на Африканському континенті. Натхненний її прикладом, Жак Роше взяв на себе зобов'язання висадити 1 мільйон дерев до кінця 2009 року. Ініціатива викликала небувалу мобілізацію населення і мета дуже швидко була досягнута.

Не бажаючи зупинятися, фонд продовжив втілювати нові ініціативи.

Жак Роше розповідає: "Нашими основними мотиваторами були дії та бажання допомогти людству. Але все це було б неможливим без підтримки та допомоги сотень і тисяч волонтерів: фермерів, дітей, місцевих жителів. Висадка дерев – це ще й чудовий спосіб зближення людей та створення зв’язків із природою і світом. Щиро дякую всім вам".

Читайте также: Фонд Yves Rocher розпочав прийом анкет для участі в екопремії "Земля Жінок — 2021"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).