Рейв-вечірка лейблу NECHTO оголосила список артистів події

Lifestyle
08.02.2021
Вона відбудеться 17 квітня на локації, яка тримається у таємниці
ПОДЕЛИТЬСЯ

17 квітня 2021 року організатор електронних подій qievdance влаштує масштабну вечірку лейблу Анастасії Топольської — NECHTO на засекреченій локації. 

Серед запрошених артистів 11 музикантів, серед яких троє іноземних гостей. А відповідальність за візуальний супровід івенту лягла на міжнародну дизайн-студію С Е Т А П, яка славиться своїм унікальним підходом і масштабністю в оформленні концертних майданчиків по всьому світу. Під кожний захід студія розробляє ексклюзивну візуальну програму,  перетворюючи її на високотехнологічне мистецтво.

17 квітня на одній сцені свої діджей-сети та живі програми відіграють такі артисти:

Lee Holman — іменитий ірландський продюсер та діджей, виступаючи в клубах з кінця дев'яностих, зарекомендував себе власним унікальним баченням техно-музики. Граючись у поєднанні глибокої, сирої та енергійної електроніки, його звук створює неосяжну напругу для ідеального поєднання музичності клубних виступів.

Rikhter — молодий іспанський продюсер та діджей, що доволі гучно заявив про себе випустивши дебютний реліз на іменитому лейблі HATE music.

Stef Mendesidis — грецький ді-джей та продюсер, добре відомий своїми тривалими заключними сетами. Стеф може грати до 10 годин поспіль і при цьому зберігати максимальний інтерес слухача. 

Daria Kolosova — українська техно діджейка, співзасновниця і резидентка вечірок Materia, резидентка System108. За останні кілька років географія її виступів значно розширилася від танцполів київських Closer і Otel’ до берлінського Funkhaus, Tresor, паризького Rex, лондонського Fabric і серії трансляцій Boiler Room.

Nastia — українська ді-джейка, засновниця лейблу NECHTO. Окрім серії підпільних рейвів та випусків релізів молодих артистів, в період карантину Настя запустила та реалізувала 2 успішних YouTube проекти - Scary Beautiful і True Talk.

S.A.Tweeman — український діджей, промоутер, ідеолог серії queer-вечірок VESELKA, який ось уже понад 10 років являється однією з ключових фігур клубного життя Києва.

Poly Chain — проект Саші Закревської: композиторки, ді-джейки, кураторки та графічної дизайнерки. Окрім уже добре відомого образу та впізнаваного стилю, музична подорож Саші налічує академічну гру на фортепіано, психоделічний рок, shoegaze-гурт та дослідження синтезаторів.

Splinter UA, він же Тимур Самарський — український продюсер та лайвовий артист, звук якого можна охарактеризувати як модульне техно з елементами навколишнього середовища. Продюсер також встиг випустити власний реліз на лейблі NECHTO.

Symonenko — перспективний український артист, який підживлюється складними концепціями та пошуком глибоких значень у звучанні. Він доволі гучно заявив про себе на минулому, дебютному рейві лейблу, та уже навіть встиг випустити реліз на лейблі насті, NECHTO. 

Vladislav Deniraw — талановитий український продюсер та діджей уже встиг відіграти діджей сет в рамках проекту Dj NASTIA для Beatport, та успішно зарекомендував себе на арені української електронної сцени.

Voin Oruwu, він же Koloah, він же Дмитро Авксентьєв — київський продюсер, який ось уже понад десять років є досить впливовою фігурою локальної сцени, відповідаючи за просування української рейв-культури в світовому масштабі. Незважаючи на те, що він створює музику в різних іпостасях, його творчість завжди влучно передає енергію київського андеграунду.

 

Читайте також: 185 немецких актеров и актрис совершили коллективный каминг-аут

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).