Сергій Майдуков та Анна Сарвіра проведуть безкоштовні онлайн-лекції з ілюстрації

Новини
22.04.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
23 квітня
ПОДЕЛИТЬСЯ

23 квітня видавництво IST Publishing організує дві відкриті онлайн-розмови з українськими ілюстраторами. Першу лекцію, яка відбудеться о 16:00, буде проводити художниця та ілюстраторка Анна Сарвіра. На лекції глядачі зможуть дізнатись про її досвід роботи в анімації та створення клубу ілюстраторів Pictoric, а також отримають відповідь на запитання, як знайти свій власний стиль.

Другу лекцію (о 19:00) проведе співзасновниця IST Publishing Катерина Носко разом з ілюстратором Сергієм Майдуковим. Він розкаже, як змінювався його погляд на ілюстрацію за останні роки, поділиться думками щодо малювання на графічному планшеті. Також слухачі зможуть дізнатися, як працює ідея в ілюстрації та в яких випадках можна поступитися концептом заради візуальної краси. Ілюстратор поділиться своїм досвідом співпраці з брендами та медіа.

Окрім цього, Сергій Майдуков розповість про сумісну з IST Publishing роботу над артбуком. Книга вийде вже у травні цього року.

Після розмови слухачі зможуть поставити автору свої питання. Приєднатись до лекцій можна на сторінці видавництва у фейсбуці.

 

Читайте также: Витрины киевского ЦУМа оформили в коллаборации с украинским художником Сергеем Майдуковым

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).