SOVA x The HARDKISS: Юлія Саніна та Анна Коваль розповіли про створення колаборації

Тренды
11.05.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ювелірний fashion-рок
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сила, впевненість та жіночність – головні складові філософії нової колекції прикрас SOVA x The HARDKISS, яка стала однією з яскравих колаборацій цієї весни. Муза колекції фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна та директорка з маркетингу та продажів ювелірного Дому SOVA Анна Коваль в ексклюзивному інтерв’ю «L'Officiel Україна» розповіли про її створення.

До цього бренд SOVA створював колаборації з українськими дизайнерами. Чому цього разу ви вирішили співпрацювати з українським гуртом?

Анна Коваль: Так, дійсно, бренд SOVA раніше створював колекції тільки з дизайнерами. Ми випустили колаборації з LAKE Studio, MARSALA, FROLOV та Litkovskaya. Кожна колаборація для нас – новий виклик. Цього разу нам хотілося створити щось незвичне для бренда. The HARDKISS – це повноцінна історія fashion-року. Гурт активно співпрацює з українськими дизайнерами, всі образи на сцені продумано до найдрібніших деталей. І прикраси не виняток. Нам важливо дивувати шанувальників бренда нестандартними рішеннями. Думаю, у нас це вийшло. Музою колекції стала фронтвумен гурту Юлія Саніна.

1. Каблучка, біле золото 2. Подвійна каблучка, жовте золото 3. Перстень, жовте золото 4. Каблучка, рожеве золото 5. Каблучка, біле золото

 

Чим саме вас надихнув її образ?

А. К.: Жінка в року – це рідкість, а в українській рок-музиці – скоріше виняток із правил. Юлія Саніна – одна з тих українських артисток, яка поєднує в собі безліч граней, транслює силу, впевненість у собі і водночас залишається жіночною, не боїться бути ніжною. Яскравий, драйвовий образ співачки на сцені чудово поєднується з сімейним життям – образом зразкової мами та дружини. Для Юлії дуже важливий цей баланс, і саме його вона транслює у своїй творчості. Як і бренд SOVA, що відображає таке поєднання у своїх колекціях.

Як відбувався процес створення колекції?

А. К.: Перш за все, SOVA x The HARDKISS – це повноцінна колаборація, адже Юля брала участь у розробці прикрас, задавала вхідні дані за основними елементами колекції – шипами, блискавками, зірками. Всі ці деталі демонструються десь зухвало, а десь просто, мінімалістично. Це було основною умовою співпраці, адже для нас важливо, щоб колаборація була не номінальною, а фактичною. Необхідна синергія двох брендів, тільки тоді співпраця буде щирою, їй повірять. Юля тестувала та приймала кожну прикрасу, деякі вироби ми допрацьовували. Також величезною частиною проєкту була розробка комунікації. Команда The HARDKISS брала участь на кожному етапі, адже для них також було важливо поєднати два бренди так, щоб жоден не втратив свою ДНК. В колабораціях немає місця компромісу – потрібний стовідсотковий консенсус.

1. Моносережка, рожеве золото 2. Сережки, біле та жовте золото 3. Моносережка, жовте золото 4. Моносережка, біле золото 5. Моносережка, жовте золото

 

Як виникла ідея створення саме такої рекламної кампанії – поєднання лірики та року?

А. К.: Нам було важливо відобразити в рекламній кампанії цінності, які ми демонструємо своєю колаборацією, і максимально передати енергію головної героїні Юлії Саніної та гурту The HARDKISS. Історія Юлії – про сміливість бути різною, іншою. Вона приклад для своїх прихильників, оскільки транслює своїм образом упевненість та силу, але при цьому лишається жіночною, не боїться бути ніжною. Для SOVA важливо показати ідею не тільки в колекції, а й повністю відобразити в рекламній кампанії. Разом із гуртом SOVA обрали слоган "безліч моїх відображень", який підкріплюється візуальним рядом із дзеркальним коридором, де відображення є символом багатогранності образів Юлії.

Чи є модель, яка стала вашим фаворитом у спільній колекції?

А. К.: До колекції увійшли сережки, пірсинг, шкіряні чокери, браслети та різноманітні види каблучок – фалангові, на дві фаланги, каблучки з підвісними елементами та навіть чоловічий перстень. Особисто моїм фаворитом є моносережка, яка поєднує в собі кафу та сережку, з’єднані тендітним ланцюжком з характерною ноткою – шипом. Цей виріб – поєднання сучасних тенденцій і водночас відображення характеру колекції.

1. Пірсинг, жовте золото 2.  Пірсинг, біле золото

 

Як до вас прийшла ідея створити колаборацію саме з ювелірним Домом SOVA?

Юлія Саніна: The HARDKISS нерозривно пов’язаний з модою, українськими дизайнерами та fashion-індустрією. Музику ми поєднуємо з яскравими образами, які підкреслюємо аксесуарами та прикрасами. Тому ідея створити свою колекцію прикрас була давно, а втілити її в життя ми змогли тільки зараз разом із SOVA. Я вважаю, що це найстильніший ювелірний бренд в Україні. Ще задовго до нашої співпраці я звертала увагу на прикраси SOVA і деколи доповнювала ними свої образи.

1. Браслет, біле золото 2.  Браслет, рожеве золото, шкіра 3. Браслет, біле золото

 

Який етап співпраці став для вас найбільш захоплюючим?

Ю. С.: Можу виділити два найцікавіші. Перший – коли я збирала для бренда мудборд – зображення, які надихають і подобаються мені своїм настроєм. Продумуючи деталі прикрас, я мала час зрозуміти що мене надихає, що для мене рок-музика в ювелірних виробах, як її можна відобразити у прикрасах, яка символіка має бути присутня. Зрозуміла, що хочу бачити в колекції шипи, зірки, блискавки. Але шипи передусім. Щоби це були гарні жіночі прикраси, а шипи додавали їм яскравості та роковості. Другий – коли я вже приміряла перші зразки прикрас на собі. Ми разом із командою SOVA вносили корективи, визначались із тим, що подобається, що зручно, що потрібно вдосконалити. Це дуже круто, коли нарешті тримаєш у руках прикраси, над якими ми так довго працювали.

Який ваш меседж у виробах колекції?

Ю. С.: Моє послання в тому, що жінка може бути зовсім різною. Чи то драйвовою, чи тендітною, ніжною – і поєднувати все це в одній особі, залежно від настрою. Мені хотілося, щоб дівчина, яка носить прикраси від SOVA, могла відчути себе рок-співачкою на великій сцені з потужним звуком. Так, як відчуваю себе на сцені я – впевнено, драйвово, яскраво.

Чи є модель, яка стала вашим фаворитом у спільній колекції?

Ю. С.: Я люблю чокери, ми дуже часто використовуємо їх у своїх образах. Тому улюблена модель – це чокер із шипами.

1. Кольє, жовте золото 2. Кольє, біле золото, шкіра 3. Кольє, жовте золото, шкіра 4. Кольє, жовте золото, шкіра 5. Кольє, рожеве золото, шкіра

 

Ваш гурт презентував пісню, яка звучить у рекламній кампанії бренда. Розкажіть про створення цієї композиції.

Ю. С.: Наша нова пісня «Обійми» увійде до нового студійного альбому гурту. Ми вирішили, що в пісні для рекламної кампанії колекції так само мають поєднуватися ніжність і драйв. І цей трек дуже круто відповідає всім заданим критеріям.

Колекцію можна переглянути за посиланням.

Читайте также: SOVA x The HARDKISS: Ювелирный дом анонсировал коллаборацию с украинской группой

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).