V-ZUG представили нову лінійку кухонної техніки Excellence Line. Розповідаємо про неї детальніше

Новини
16.09.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Для ідеальних домашніх страв
ПОДЕЛИТЬСЯ

V-ZUG представили нову лінійку кухонної техніки Excellence Line, розроблену та створену у Швейцарії.

Нові духові та парові шафи бренду інтуїтивно зрозумілі та легкі в експлуатації як для досвідчених шеф-кухарів, так і для кулінарів-аматорів. Це дозволяє і першим, і другим досягати однаково ідеальних гастрономічних результатів. Керування приладами здійснюється завдяки революційному центральному слайдеру CircleSlider на сенсорному дисплеї TouchDisplay. Функція AutoDoor автоматично відкриває та закриває дверцята, що дає змогу повністю відмовитися від ручок на користь пуристичного дизайну. Нова лінійка Excellence Line сподобається поціновувачам сучасних мінімалістських інтер’єрів та фанатам інноваційних технологій.

Універсальність дизайну

Завдяки своєму пуристичному дизайну та дзеркально-скляним дверцятам прилади Excellence Line гармонійно вписуються в інтер’єр будь-якої кухні, адже фасади техніки відмінно маскуються під оточуючі кольори та матеріали. Весь модельний ряд Excellence Line витриманий у єдиному стилі — ви зможете поєднувати в межах одного простору духові й парові шафи, кавові центри та винні холодильники.

Футуристичне керування приладом

Керування паровими та духовими шафами Excellence Line — неймовірно просте та зручне завдяки слайдеру CircleSlider. Це інтуїтивно зрозумілий центральний елемент інтерфейсу на скляному сенсорі TouchDisplay. Користувачеві потрібно лише провести пальцем по поверхні, щоб встановити чіткі налаштування. Кольоровий дисплей має високу роздільну здатність, завдяки чому зручно обирати необхідну функцію. Під час процесу приготування страв CircleSlider візуалізує прогрес або відповідну фазу рецепту. Крім базових налаштувань, V-ZUG передбачили широкі можливості персоналізації меню техніки.

Функція AutoDoor

Унікальна та нова на ринку функція вперше в історії побутової техніки не лише автоматично відкриває дверцята, але й закриває. Для духових і парових шаф з функцією AutoDoor зовсім не потрібні ручки, що так ідеально вписується в сучасну концепцію “чистого дизайну”. Дверцята відкриваються автоматично одним дотиком до сенсорного дисплея TouchDisplay. Інноваційна функція AutoDoor дозволяє мінімізувати перевірку духовки: прилад може відкривати дверцята, щоб вийшла зайва пара, або, якщо це потрібно, дати духовці охолонути після завершення програми приготування.

“Розумна” кулінарія

Ідеальне підсвічування внутрішнього простору духових і парових шаф і точний триточковий зонд для їжі допомагають досягти ідеальних результатів приготування. Ці функції входять у стандартну комплектацію приборів Excellence Line. Крім цього, ви отримаєте колекцію рецептів, що ідеально пристосовані для нової лінійки. Книги «Випікання. З увагою до кожної деталі» та «Приготування на парі. З увагою до кожної деталі» надихнуть гурманів на кулінарні експерименти. Відтепер V-ZUG розділяє рецепти на підкатегорії: Easy, V-ZUG Classics та Vegan — для зручного пошуку та з турботою про здоровий спосіб життя.

Досконалість високої кухні

Точне керування та ідеальні результати приготування страв дуже важливі й для амбасадорів V-ZUG. Один із найкращих світових кухарів Андреас Камінада ділиться враженнями від нової лінійки: «V-ZUG — це синонім високої якості та інновацій. Прагнення до досконалості, постійний розвиток та досягнення нових висот у приготуванні страв — ось що пов’язує цього швейцарського виробника з професійною кухнею. Нові прилади Excellence Line укріплюють наш союз та відкривають шлях для подальшої співпраці на найвищому рівні».

 

Читайте також: Деликатные вещи: Как правильно ухаживать за тканями, чтобы они служили дольше

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).