L’Officiel Online долучився до благодійної акції магазину «Ласка»

Новости
05.07.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Дуже часто ми зберігаємо у своїх шафах багато непотрібних речей. Лише 20—45 % ми носимо постійно, а от що робити з іншим одягом? На це питання знає відповідь благодійний магазин «Ласка». Саме сюди ви можете відносити свої речі, а також зробити щось хороше. Ідея дуже проста і поширена в усьому світі. Виручені гроші, за вирахуванням витрат на

ПОДЕЛИТЬСЯ

DSC_5750

Дуже часто ми зберігаємо у своїх шафах багато непотрібних речей. Лише 20—45 % ми носимо постійно, а от що робити з іншим одягом? На це питання знає відповідь благодійний магазин «Ласка». Саме сюди ви можете відносити свої речі, а також зробити щось хороше. Ідея дуже проста і поширена в усьому світі. Виручені гроші, за вирахуванням витрат на утримання магазину, йдуть на благодійність.

Ви можете віддати одяг (чоловічий та жіночий), взуття, аксесуари, сумки, книги, фотоапарати, предмети інтер’єру, меблі тощо. Усе це приносите до благодійного магазину «Ласка»: вул. Липинського, 3, та вул. Малопідвальна, 15. Також є контейнер для збору речей, який знаходиться у ТЦ SkyMall, Київ, проспект Генерала Ватутіна, 2т, 3 поверх, біля дитячої зони.

«Ласка» працює з перевіреними благодійними фондами («Таблеточки», Happy Paw, «Жизнелюб» тощо), але також створює і власні проекти. Наразі організація має два: «П’ять кроків до самостійного життя» –проходить у 4 дитячих інтернатах Житомирської області, це серія з 4-х модулів, які проводяться серед учнів 7-8 класів з метою розвитку лідерських якостей, навичок роботи в команді, вміння ефективно спілкуватися і підготовки їх до життя поза інтернатом; проведення профільних майстер-класів (кулінарних), а також загальноосвітніх лекцій з особистісних стосунків, написання резюме, співбесіди на роботу, шкідливих звичок і т. д., для професійної мотивації хлопців у Васильківському ліцеї.

L’Officiel Online вирішив стати частиною проекту та пожертвував свій одяг на хороші справи. Шукайте речі у «Ласці».

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).