Wish list: 5 українських інфлюенсерок — про свої покупки на "чорну п'ятницю"

Тренды
16.11.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Спільний проєкт із ювелірним домом SOVA
ПОДЕЛИТЬСЯ

Щороку день великих знижок, або "чорна п’ятниця", відбувається в останній тиждень листопада. Але бренди вже давно вийшли за межі одного дня і зазвичай зберігають знижки для своїх клієнтів упродовж місяця. Так само долучився до традиції український ювелірний дім SOVA. З 9 по 30 листопада прикраси бренду можна придбати зі знижкою до 55%, а також діє спеціальна знижка до 30% на нові колекції: The Hardkiss, Breeze, For Mom. 

Що саме відстежувати та купляти на "чорну п’ятницю", ми вирішили дізнатись в українських інфлюенсерок, які працюють у сфері моди. Кожна дівчина склала свій власний wish list із найбажанішими стильними речами, за якими буде "полювати" цього року.

Наті Авдєєва, співзасновниця відвертого шоу “Ебаут”, продюсерка The Village Україна та інфлюенсерка

На Наті — каблучки з колекції Easy, сережки та кольє TOKYO, SOVA

Я обожнюю складати вішлісти, а потім чекати, коли на конкретну річ, яка мені потрібна, буде знижка. Частіше це одяг, взуття, аксесуари, прикраси та все, що допомагає зробити мій образ стильним.  

Дуже люблю останнім часом прикрашати саме руки, тому бажання купити новий перстень — перманентний стан. Зараз у моєму топі відразу кілька позицій від ювелірного дому SOVA.

  1. Незамкнута каблучка без вставок із білого золота Glow. Чудовий приклад поєднання геометричних форм та легкої асиметрії. 
  2. Продовжуючи тему геометрії, у мій ювелірний вішліст потрапила каблучка з жовтого золота Museз круглим елементом, що рухається.
  3. На цьому моя любов до рухливих елементів не закінчується. Ще один фаворит від SOVA — каблучка з жовтого золота India, що має довгі ланцюжки, які цікаво обігруються, залежно від рухів руки. Must have як самостійна прикраса або в тандемі, наприклад, з міді каблучкою.
  4. Зараз у списку моїх “хотілок” прорезинені челсі Ganni, які я точно не буду знімати решту осінніх днів. Ця модель дуже круто виглядає саме в сірому та хакі кольорах.
  5. Вже кілька сезонів дивлюсь на тренч з екошкіри від українського бренду Olenich і чекаю, коли на нього буде більш приємна ціна.
  6. Класний теплий светр на осінь/зиму — це основа основ базового гардероба. Цього сезону мій вибір впав на 100% кашеміровий виріб від українського мас-маркету JUL.  
  7. Я обожнюю те, що робить бренд Oversized studio. Їхні костюми та жакети я готова купувати завжди.  
Каблучка Glow, SOVA
Каблучка Muse, SOVA
Каблучка India, SOVA
Челсі Ganni
Тренч Olenich
Світшот JUL
Жакет Oversized studio
Каблучка Glow, SOVA
Каблучка Muse, SOVA
Каблучка India, SOVA
Челсі Ganni
Тренч Olenich
Світшот JUL
Жакет Oversized studio
01 00
Каблучка Glow, SOVA
ПОДЕЛИТЬСЯ

Марія Миготіна, головна редакторка сайту L'Officiel Online 

На Марії — сережки “Мегаполіс”, SOVA 

До щорічної "чорної п’ятниці" я відношусь досить спокійно та зважено. Я взагалі важкий клієнт для брендів, адже зазвичай мало купую. Моя пристрасть — це парфуми та прикраси. Мій ольфакторний арсенал вражає (принаймні мене!) І налічує близько 50 флаконів різних ароматів, більшість із них — нішеві. Іноді я вважаю, що дуже схожа у цьому питанні на Керрі Бредшоу, яка витрачала гроші на взуття, а не на дійсно необхідні речі. (Сміється.)

Любов до цікавих прикрас у мене з’явилась у дитинстві завдяки бабусі та мамі. Вони завжди вишукували особливі персні, браслети та сережки й купляли їх навіть замість сувенірів із різних країн. Ще у моєму wish-list завжди є косметика для догляду за шкірою, книжки та цікаві товари для дому: посуд, кольорове скло, свічки та незвичайні меблі.

Тож цієї "чорної п’ятниці" я буду полювати за знижками саме у цих категоріях.

Рік тому, у 32 роки, я вперше проколола вухо. Так, саме одне. Аби носити одну сережку (другу зазвичай у мене позичають подруги). Тепер я відшукую цікаві та незвичні сережки, які вже стали основною деталлю мого щоденного образу.

  1. Цього року придбала пару українського бренду SOVA з білого золота. Мені дуже сподобалась якість та невагомість сережок. Незважаючи на їхню форму, ти просто їх не відчуваєш на вусі. Тому додала до свого wish-list ще декілька прикрас бренду: сережки з білого золота з перламутром Breeze, сережки з білого золота з діамантами Dress code та потрійну каблучку з білого золота з розсипом діамантів Dress Code
  2. Лайфхак, який мені розповіла моя подружка: купляти професійну косметику зі знижкою у "п’ятницю" на весь рік чи хоча б пів року. Зараз мені саме час оновити свою beauty-поличку нічним кремом та запастись улюбленими тканинними масками для обличчя Rare Paris. 
  3. Цього року мені хочеться пару дуже елегантного та жіночного взуття на святкування Нового року. Можливо, навіть із камінням або блискітками, але обов’язково яскравого кольору. 
  4. Спостерігаю за розвитком українського бренду Gunia Project. Подобаються їхні серії кераміки — це мікс історії, українських традицій та сучасної форми. Маю вже свічку-бичка, хочу додати йому у компанію пташку. 
  5. Новий аромат від парфумера Хорді Фернандеза та бренду Ex Nihilo. З верхніми нотами бергамоту та імбиру, дуже свіжий аромат як на зиму, але я орієнтуюсь завжди лише за своїм власним настроєм. Ще мені подобається його назва — The Hedonist (укр. — "гедоніст"). Вважаю, що святкувати життя треба щодня, попри всі справи та негаразди. Адже молодшими, ніж ми сьогодні, ми вже не будемо ніколи!
Сережки Breeze з перламутром, SOVA
Cережки з білого золота з діамантами Dress code, SOVA
Каблучка з білого золота з розсипом діамантів Dress Code, SOVA
Маски Rare Paris
BOTTEGA VENETA
SOY CANDLE SPALAH
Аромат THE HEDONIST
Сережки Breeze з перламутром, SOVA
Cережки з білого золота з діамантами Dress code, SOVA
Каблучка з білого золота з розсипом діамантів Dress Code, SOVA
Маски Rare Paris
BOTTEGA VENETA
SOY CANDLE SPALAH
Аромат THE HEDONIST
01 00
Сережки Breeze з перламутром, SOVA
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ліна Христофорова, стилістка, fashion ментор, засновниця fashion освітньої платформи Flab

На Ліні — браслет та сережки з колекції Breeze з перламутром, SOVA 

Відверто кажучи, всі попередні роки я пропускала момент із підготовкою до Black Friday заздалегідь, тому що я last minute person. Але тільки не цього року! Все тому, що тепер я працюю над підпискою Lina Shopping List і щотижня готую стильні образи з речей улюблених брендів. Залюбки поділюся кількома моїми фаворитами з вами.

  1. Моносережка з жовтого золота з малахітом SOVA x LITKOVSKAYA — відмінне поєднання трендових форм та зеленого малахіту. 
  2. Браслет із білого золота з діамантами Dress code. Класичний тенісний браслет — чудова основа вашої ювелірної колекції. 
  3. Каблучка з перлами "Ідеал". Необов’язково чекати особливого випадку, щоб носити перли. Вони можуть стати чудовим доповненням вашого образу. 
  4. Основні мої акценти взимку — верхній одяг та взуття. Оскільки я багато часу проводжу в машині, верхній одяг повинен бути зручним, і коротка дублянка ідеально підходить.
  5. Мені дуже сподобалася нова колекція Ruslan Baginskiy. Незвичний погляд на аксесуари. Подібна річ може зробити незвичайним навіть базовий образ.
  6. Ці окуляри сподобалися вінтажним дизайном і поєднанням рогової оправи з золотом.
  7. Мені здається, незабаром мій гардероб повністю перетвориться на made in Ukraine. Дуже сподобалися кольором та формою каблука ці ботильйони Kachorovska.
  8. Cумка Loewe з вішліста якось швидко потрапила до гардероба, не дочекавшись Black Friday. Тепер я хочу її у всіх кольорах. :)
  9. Люблю сексі-взуття на шпильці навіть узимку. Тим більше що ботфорти знову в тренді.
  10. Довгий час недооцінювала шарфи, але в останні кілька років не уявляю без них своїх образів.
Моносережка з жовтого золота з малахітом SOVA x LITKOVSKAYA
Браслет із білого золота з діамантами Dress code, SOVA
Каблучка з перлами Ідеал, SOVA
Косуха Isabel Marant
Тренч Ruslan Baginskiy
Окуляри Vogart
Ботильйони Kachorovska
Сумка LOEWE
Paris Texas, ботфорти Mama
Шарф Rejina Pyo
Моносережка з жовтого золота з малахітом SOVA x LITKOVSKAYA
Браслет із білого золота з діамантами Dress code, SOVA
Каблучка з перлами Ідеал, SOVA
Косуха Isabel Marant
Тренч Ruslan Baginskiy
Окуляри Vogart
Ботильйони Kachorovska
Сумка LOEWE
Paris Texas, ботфорти Mama
Шарф Rejina Pyo
01 00
Моносережка з жовтого золота з малахітом SOVA x LITKOVSKAYA
ПОДЕЛИТЬСЯ

Аліса Ілієва, інфлюенсерка 

 На Алісі — каблучка та сережки з колекції “Мегаполіс”, SOVA 

Люблю складати вішлісти, тому що це полегшує життя та допомагає моїм близьким, коли вони обирають подарунок для мене. Я намагаюся уникати непотрібних речей і віддаю перевагу передбачуваним подарункам, тому складати такі списки корисно і приємно.

З моїх найближчих побажань, які я зібрала останнім часом, є кілька must have. А напередодні Black Friday цей список стає особливо актуальним насамперед для мене.

  1. Каблучки від ювелірного дому SOVA. Образ не може бути досконалим без прикрас. Я віддаю перевагу мінімалістичному стилю і прикраси обираю відповідні. В мене є обручки, які підходять під будь-який образ. Віддаю перевагу рожевому золоту і ношу симетрично на лівій та правій руках. Наприклад, каблучка Easy від SOVA. Також раджу звернути увагу на трендові масивні каблучки — я обрала з колекції SOVA "Мегаполіс".
  2. Звичайно ж, якщо у вашій шкатулці ще немає базових мінімалістичних сережок, саме час придивитися до пусетів "Мегаполіс" із жовтого, рожевого або білого золота. Я обираю рожеве. 
  3. Пояс Bottega Veneta, який не прямолінійно, але заявляє про бренд за допомогою характерного елемента всіх останніх колекцій — трикутника. Виглядає круто і буде актуально багато років.
  4. Сорочка Parosh. Мені подобаються речі, які можуть створювати капсулу в гардеробі та бути одночасно декількома елементами гардеробу. Наприклад, шкіряна сорочка, якщо взяти розмір трохи більше, може легко стати курткою. Однозначно у моєму списку.
  5. Аромат Kurkdjian L’Homme a la Rose. Люблю аромати, адже вони так створюють настрій. Для мене завжди важливо пробувати щось нове чи знову повертатися до улюблених. Цей аромат із тонкими нотами троянди вважається чоловічим, але я рекомендую доповнити ним свою колекцію як унісекс-ароматом. Одночасно холодний та зігріваючий.
  6. Свічка Loewe. Просто неймовірні аромати та гарний дизайн. Навіть якщо ви не уявляєте, який аромат ви хочете конкретно, можна брати будь-який — і він точно сподобається.

У мене вже була маленька свічка з ароматом лакриці. Здавалося б, що це дуже складний аромат, але він став одним із моїх найулюбленіших. Тому на черзі маю велику свічку.

Каблучка Мегаполіс, SOVA
Каблучка Easy, SOVA
Пусети Мегаполіс, SOVA
Пояс Bottega Veneta
Сорочка Parosh
Аромат Kurkdjian L’Homme a la Rose
Свічка Loewe
Каблучка Мегаполіс, SOVA
Каблучка Easy, SOVA
Пусети Мегаполіс, SOVA
Пояс Bottega Veneta
Сорочка Parosh
Аромат Kurkdjian L’Homme a la Rose
Свічка Loewe
01 00
Каблучка Мегаполіс, SOVA
ПОДЕЛИТЬСЯ

Таня Парфільєва,  інфлюенсерка, засновниця бренду CHER`17

На Тані — сережки з колекції "Мегаполіс", чокер та каблучка SOVA x The HARDKISS, каблучка Easy, SOVA

Незабаром на нас із чоловіком чекає великий переїзд у будинок нашої мрії, тому наші "хотілки" останнім часом пов’язані саме з цим. Але я не втрачаю нагоди й оновити свій гардероб, в тому числі й ювелірний. Зібрала все гарне та корисне в одному вішлісті. 

  1. Cукня трендового зеленого кольору довго була у моєму списку. Я не знайшла ідеальної, тому вирішила створити її сама для CHER`17. Ця сукня — ідеальне полотно для експериментальних стилістичних прийомів. За допомогою аксесуарів можна визначити "градус" образу. Такі є і в моєму вішлісті.
  2. Сережки геометричних форм можуть зробити цікавим навіть найлаконічніший образ. Я обрала акцентні сережки SOVA "Мегаполіс". Просто must have до короткої стрижки.
  3. З настанням холодного сезону в моєму гардеробі стає все більше шкіряних речей. Прикраси — не виняток. Давно обрала для себе чокер із колаборації SOVA x The HARDKISS із білого золота та шкіри. Саме час додати трохи гранжу в образ.
  4.  Додати року до свого образу можна і з каблучкою з рухомими шипами. Теж  SOVA x The HARDKISS. Я обрала в білому золоті.
  5. Сумка Hermès Kelly 20. Вишукана класика, яка має бути у вішлісті мало не кожної дівчини. У мене вже є чимало образів, до яких би пасувала Kelly. Залишається чекати особливого приводу, щоб отримати її в подарунок, або зробити собі маленьке свято самій.
  6. Я обожнюю музику і люблю, коли вона звучить якісно. Більше того, музична колонка Marshall буде гарно виглядати у нашому мінімалістичному інтер’єрі.
  7. Хочеться додати більше природних акцентів до нашого декору, тому у мій вішліст потрапило і справжнє оливкове дерево.
  8. Bearbrick знаходиться на піку популярності й вважається вже не просто іграшкою або предметом інтер'єру, а своєрідним витвором мистецтва. Думаю, що ми підберемо особливого і для свого нового дому.
  9. Я вже мрію про посиденьки з родиною та друзями на подвір’ї нашого будинку. А прикрасить наші теплі вечори смачна вечеря зі стильного барбекю Big Green Egg. 
Кольє SOVA x The HARDKISS, сережки Мегаполіс
Сукня CHER`17
Каблучка SOVA x The HARDKISS
Сумка Hermès
Колонка Marshall
Оливкове дерево
Bearbrick
Гриль Big Green Egg
Кольє SOVA x The HARDKISS, сережки Мегаполіс
Сукня CHER`17
Каблучка SOVA x The HARDKISS
Сумка Hermès
Колонка Marshall
Оливкове дерево
Bearbrick
Гриль Big Green Egg
01 00
Кольє SOVA x The HARDKISS, сережки Мегаполіс
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).