Що всередині "Метавсесвіту": Анонс першого україномовного номера L'Officiel Україна

Новости
01.12.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Грудень-січень
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ідея створення метавсесвіту вже не виглядає фантастичною. Поступово всі сфери нашого життя стають на шлях діджиталізації.  

«Мені здається, ми починаємо наближатися до моменту, коли будемо плутати реальність із цифровим світом. Коли тонка грань відмінності реального і віртуального стане відчутною лише за можливості близького контакту. Наш світ буквально починає існувати в різних вимірах – і це вже не жарти або прогнози футурологів», – говорить головна редакторка Уляна Бойко у своєму вступному листі. 

Героїнею обкладинки стала самобутня модель Саша Мельничук. У cover story відображено стрімкий розвиток світу і майбутнє, у якому, незважаючи на технічний прогрес, людина залишається вразливою та чуттєвою. Вона розкриває свій внутрішній світ через одяг, обираючи оригінальний крій і різноманітну кольорову гаму. Прогресивні образи, наче машина часу, переносять нас на десятки років уперед. 

Новий номер присвячений цифровому світу в усіх його проявах. У ньому ви дізнаєтеся про NFT-технологію та її взаємодію з індустрією моди, Circular Fashion Summit, що поєднує моду, технології та сталий розвиток, а також про яскраві колаборації дизайнерів із художниками. 

У розділі краси відкриєте для себе експрес-beauty-процедури, ефективні продукти для домашнього догляду та лімітовані різдвяні колекції макіяжу. А ще ознайомитеся з інноваційними девайсами, застосунками та системами, використання яких стирає межі між реальністю і віртуальним світом. Окрім цього, дізнаєтеся, що таке дрон-пептиди та навіщо вони потрібні у засобах для догляду за шкірою. 

На сторінках журналу вас очікують актуальні добірки ювелірних прикрас, ґаджетів, новорічних подарунків і святкового декору, а ще фільмів, літератури та тематичних експозицій. 

Окрім основного номера, ми підготували традиційний щорічний ювелірно-годинниковий додаток Jewellery, який вразить вас блиском діамантів, цікавими історіями та подарує нові мрії. А також додаток Horoscope, з якого ви зможете дізнатися свій астрологічний прогноз на наступний рік і підібрати зодіакальний талісман. 

Номер грудень-січень L'Officiel Україна вже у продажу!

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).