Гороскоп на декабрь — 2021

ПОДЕЛИТЬСЯ
Для всех знаков зодиака
ПОДЕЛИТЬСЯ

ОВЕН 21 березня – 20 квітня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: ваше передчуття не підведе – в цьому місяці трапиться справжнє диво! КОХАННЯ: не стримуйте своїх почуттів, і ви обов’язково побачите взаємність. ПОРАДА: намагайтеся зберігати баланс в усіх сферах життя.

ТЕЛЕЦЬ 21 квітня – 21 травня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: ризик має бути виправданим, тож ретельно обдумуйте всі свої кроки і уникайте поспішних рішень. КОХАННЯ: інколи варто побути на самоті та розібратися в своїх почуттях. ПОРАДА: хваліть себе навіть за невеликі перемоги.

БЛИЗНЮКИ 22 травня – 21 червня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: в цей період ви нарешті завершите справи, що давно вас хвилюють, зможете підбити підсумки та поставити нові амбітні цілі. КОХАННЯ: зірки радять більше часу проводити з коханою людиною. А самотнім Близнюкам – заводити нові знайомства. ПОРАДА: не забувайте питати себе, чого ви хочете насправді.

РАК 22 червня – 22 липня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: грудень буде сповнений передсвятковими клопотами та щасливими моментами – розділіть їх зі своїми близькими. КОХАННЯ: у стосунках пануватиме гармонія та взаєморозуміння. А представники знаку, які ще без пари, зможуть познайомитись з людиною, що пробудить справжні щирі почуття. ПОРАДА: концентруйтеся на позитиві.

ЛЕВ 23 липня – 23 серпня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: цей рік був для вас продуктивним, тож час зробити невелику паузу, щоб відпочити та відновити сили для нових звершень. КОХАННЯ: щира розмова допоможе краще зрозуміти почуття іншої людини й виведе стосунки на новий рівень. ПОРАДА: додайте в своє життя декілька корисних звичок.

ДІВА 24 серпня – 23 вересня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: грудень буде сприятливим для того, щоб розпочати новий проєкт або знайти можливості для додаткового заробітку. КОХАННЯ: холодними зимовими вечорами вас зігріватиме не лише теплий чай, а й взаємні почуття. ПОРАДА: не забувайте телефонувати рідним і друзям.

ТЕРЕЗИ 24 вересня – 23 жовтня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: перед вами відкриються нові двері, але лише тоді, коли ви будете готові зачинити старі та відпустити людей, з якими вам не по дорозі. КОХАННЯ: не дайте стороннім людям впливати на ваші стосунки. ПОРАДА: варто спробувати новий для вас зимовий вид спорту.

СКОРПІОН 24 жовтня – 22 листопада

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: в цьому місяці буде багато рутинної роботи, але її треба завершити до кінця року, щоб розпочати 2022-й з чистого аркуша та бути готовим до цікавих робочих пропозицій і ймовірного підвищення. КОХАННЯ: досить все контролювати, довіртеся всесвіту. Найкращі речі трапляються тоді, коли ми не очікуємо. ПОРАДА: зима – чудовий час для відвідування сауни.

СТРІЛЕЦЬ 23 листопада – 21 грудня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: не бійтесь заявляти світу про себе. В грудні у вас будуть можливості для того, щоб проявити свій талант, головне – не знецінювати свої досягнення та досвід. КОХАННЯ: не намагайтеся виглядати ідеальною людиною, хтось може закохатись у ваші особливості, які ви вважаєте недоліками. ПОРАДА: подаруйте собі те, про що давно мріяли.

КОЗЕРІГ 22 грудня – 20 січня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: зараз ви за декілька кроків від своєї заповітної мрії. Варто діяти ще наполегливіше для того, щоб нарешті отримати бажаний результат. КОХАННЯ: потрібно вміти не тільки дарувати любов і турботу, а й приймати. ПОРАДА: у кожного свій шлях і час, не порівнюйте своє життя з іншими.

ВОДОЛІЙ 21 січня – 19 лютого

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: представники знаку матимуть багато можливостей для саморозвитку та опанування нових навичок чи навіть професії. Ніколи не пізно почати все заново, якщо це приноситиме вам справжнє задоволення. КОХАННЯ: хтось постійно думає про вас, але не наважується зробити перший крок. Можливо, варто взяти ініціативу в свої руки? ПОРАДА: перегляньте новорічні фільми, щоб зануритись у святкову атмосферу.

РИБИ 20 лютого – 20 березня

ЗАГАЛЬНИЙ СТАН: багато справ та людей потребуватимуть вашої уваги. Опановуйте планування і тайм-менеджмент для того, щоб все встигнути та мати час для себе. КОХАННЯ: потрібно вдвох працювати над стосунками, щоб вони мали розвиток. А самотнім Рибам варто бути соціально активнішими. ПОРАДА: складіть список планів і бажань на наступний рік.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).