Аби знайомити дітей із сільським господарством, в Україні започаткували ініціативу Farms for city children

События
06.12.2021
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новий проєкт Glossary Foundation
ПОДЕЛИТЬСЯ

Glossary Foundation на чолі з Анастасією Цибуляк започаткували нову ініціативу для дітей — Farms for city children. Чи знають діти, звідки їжа? А знають, як виглядає маленький півник? А як вирощується корм для свійської птиці? А чи можуть бути корисними відходи? А чим відрізняється м'ясо органічне від неорганічного? Фонд вирішив взяти відповідальність за правильні відповіді на ці питання і втілити в життя низку просвітницьких програм для малечі, аби вони не з книжок знали, що таке природа і розумне споживання.

Групи дітей відвозитимуть на екскурсії на ферми, де їх будуть знайомити з органічними господарствами, привчати працювати з землею та тваринами, а також розповідати їм більше про навколишню природу. Першими гостями ініціативи стали діти з будинку сімейного типу «Моя родина» з Хотова. Впродовж однієї поїздки вони дізналися про особливості ведення органічного господарства на Карашинському подвір’ї, пасли курей і індиків, збирали яйця, дізналися про особливості виготовлення напівфабрикатів і в такий спосіб зближувалися з природою, розуміли ціну праці й, можливо, навіть обрали свою майбутню професію.

Читайте также: Осмысленное похудение: Диетолог Наталья Самойленко презентовала новую программу в Трускавце

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).