Великий гороскоп на 2022 рік: Для Стрільців, Козерогів, Водолієв та Риб

ПОДЕЛИТЬСЯ
Зірки радять
ПОДЕЛИТЬСЯ

За китайським календарем 2022-й – рік Чорного Водяного Тигра. Авантюрний та різкий характер хижого звіра пом’якшиться стихією Води, а значить, рік буде спокійним і водночас сповненим позитивних змін для всіх знаків зодіаку. Тигр прихильний до тих, хто виявляє ініціативність і сміливість, хто готовий ризикувати та досягати бажаних цілей. Це стосується як питань кар’єри, так і особистого життя. Ця тварина– символ вірності та відданості, тож попри все, що відбуватиметься у світі, сім’я та родинні цінності залишатимуться на першому місці.

 Стрілець
22 листопада – 21 грудня

Жакет, шорти та колготки, Fendi. Кольє та браслет À Cheval, платина, діаманти, Van Cleef & Arpels

 

Кар’єра: 2022-й буде для вас роком фінансового підйому. Беріться за будь-яку справу. Тих, хто давно працює на одному місці, чекає значне підвищення. Заздалегідь продумайте декілька стратегій та не бійтесь міняти коней на переправі. Усі досягнення Стрільців будуть гідно оцінені, та й грошова винагорода не змусить себе довго чекати. Заплануйте суттєві витрати на облаштування власної оселі.

Здоров’я: Навчіться філософськи ставитись до життя та не перейматися через дрібниці – це значно покращить ваше самопочуття. Спробуйте медитацію та прогулянки наодинці. Не переїдайте.

Любов: Рік Тигра занурить Стрільців у море романтичних авантюр. Короткі романи підвищать вашу самооцінку. Однак якщо ви шукаєте справжні стосунки в довгостроковій перспективі, доведеться досконально вивчати партнерів, щоб не помилитися з вибором. Сімейним Стрільцям не варто зупинятися на досягнутому. Ви зможете домогтися нових висот у реалізації власних бажань, і якщо чогось дійсно хочете, вас ніщо не зупинить.

Порада: Розвивайте ваші таланти! Знаходьте нові шляхи розвитку, навчайтеся й активно спілкуйтеся з людьми. Відповідайте за все сказане, контролюйте вчинки та жести. Надійність – якість, якої вам іноді бракує.

Ваш метал: платина

Ваш талісман: обсидіан. Камінь зміцнить здоров’я упродовж року

 Козеріг
22 грудня – 19 січня 

Топ-бандо, Rasario; брюки, Dior. Сережки Lotus, біле золото, діаманти. Годинник Cadenas, біле золото, діаманти. Каблучка-солітер Motifs Pétales, платина, сапфір, діаманти, Van Cleef & Arpels

 

Кар’єра: На початку 2022-го є ризик залишитись без роботи, але не переймайтеся: саме цей поштовх до дій вам буде необхідним! Позбувшись щоденної рутини, ви нарешті знайдете заняття до душі. Якщо ви давно планували бізнес, рік Тигра – чудовий час, аби нарешті почати діяти. Фінансовий стан буде більш стабільним починаючи з весни і до кінця року. Але Козерогам не варто позичати гроші: навряд чи їх повернуть. 

Здоров’я: Через втрату мотивації можливе виснаження організму. Бережіть серцеву та нервову системи. Любов: Найбільше пощастить сімейним Козерогам. Пари можуть не лише зміцнити свій союз, а й створити між собою особливу романтичну атмосферу, сповнену гармонії та щастя. Зірки пророкують одиноким Козерогам пристрасні романи та любовні пригоди. Однак далеко не кожне захоплення зможе перерости у справжні стосунки.

Порада: Найголовніше, ви маєте ставити собі цілі. Дійте, як тільки у вас з’явилось бажання щось робити, не відкладайте на потім! Вам належить зрозуміти, що зростання й еволюція ніяк не поєднуються з комфортом і стабільністю.

Ваш метал: біле золото

Ваш талісман: сапфір. Камінь стане джерелом позитивної енергії

 Водолій
20 січня – 18 лютого 

Жакет, Wos.Кольє Ceinture d’émeraudes, біле золото, смарагди, сапфіри, чорна шпінель, діаманти.  Каблучка Jasmine, біле золото, турмалін, спесартини, рожева шпінель, онікс, діаманти, Van Cleef & Arpels

 

Кар’єра: Багатьом представникам знаку надійдуть привабливі ділові пропозиції, будуть нові проєкти та ідеї. Однак перш ніж з головою поринути у роботу, Водоліям необхідно об’єктивно оцінити свої шанси, зважити всі за і проти. Важливо вибрати з безлічі пропозицій лише одну і повністю зосередитись на ній. Тільки у цьому разі прийде успіх.

Здоров’я: Під впливом планет у 2022 році вам буде дуже складно відмовитися від надмірностей у життєвих задоволеннях – смачно переїсти, перепити, а це загрожує проблемами зі здоров’ям. Знайте свою міру.

Любов: З перших місяців весни Водолії відчують необхідність змін в особистому житті. Але не треба йти на розлучення чи розрив існуючого зв’язку. Оновити стосунки вам допоможе зміна вражень, наприклад, спільна подорож. Вам доведеться боротися з ревнощами і прагненням тримати все під своїм контролем – важливо не втрачати голову, аби не втратити кохану людину.

Порада: Рік буде позитивним у всіх його проявах. Щоби швидше отримати бажане, варто записати свої фантазії – і розслабитися. Вам не варто боятися нових випробувань.

Ваш метал: біле золото

Ваш талісман: діамант. Камінь додасть вам упевненості

  Риби
19 лютого – 20 березня

Топ, Patrizia Pepe; брюки, Kalmanovich; туфлі, ZARA; пояс, Chanel. Кольє та браслет Olympia, біле золото, діаманти. Сережки À Cheval, платина, діаманти.  Годинник Alhambra, біле золото, діаманти, Van Cleef & Arpels

 

Кар’єра: Зірки не радять Рибам у 2022 році вплутуватися у сумнівні авантюри чи підозрілі підробітки, щоб не стати жертвою шахраїв. Багато часу слід присвячувати своїй освіті. Чітко дотримуючись усіх пунктів власного плану, представники знаку збудують успішну кар’єру або відкриють прибуткову справу. Пам’ятайте, що ви маєте особливий потенціал, який важливо розкривати. Обов’язково реалізуйте свої ідеї.

Здоров’я: Рибам буде важко зберігати об’єктивність у виборі оздоровчих засобів, підборі дієти тощо, тому звертайтеся за допомогою до фахівців.

Любов: Шанувальників буде багато, але самотні Риби не повинні кидатися з головою у стосунки – майбутню другу половинку доведеться шукати серед безлічі потенційних претендентів. Такий серйозний підхід дозволить їм знайти ту саму людину, з якою будуть пов’язані якщо не майбутні роки, то найприємніші романтичні спогади.

Порада: Знайдіть для себе нове хобі, щось для відпочинку та релаксу. Приділяйте увагу власному розвитку та частіше проводьте час із близькими людьми.

Ваш метал: біле золото

Ваш талісман: бірюза. Камінь притягне справжнє кохання

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).