Королівська гра: парфюмерні новинки сезону та головні зимові засоби для догляду за собою

Уход и здоровье
19.01.2022
ТЕКСТ: Юрій Амосов
За гральним столом
ПОДЕЛИТЬСЯ

Одні пам’ятають ходи «Марса проти Венери» з іспанської поеми «Шахи кохання» 1475 року – першу записану шахову партію. Інші – нервовий стріт-флеш, який вдалося зібрати Джеймсу Бонду в «Казино Рояль». За гральним столом слід розуміти: не королі виграють партії та ігри, а, навпаки, стають головною метою супротивника. Саме такі підходи тренують у нас мислення спільним фронтом, де важливий весь сценарій події. Тому ми вирішили замінити шахові фігури на засоби догляду, а героїв карткової колоди – на ольфакторні новинки. І показати, як полиця у ванній кімнаті може стати полем для захоплюючої гри, де всі діють лише у ваших інтересах. Отже, білі ходять першими.

Рідке мило ZIELINSKI & ROZEN HAND SOAP (розмарин, лимон, неролі) м’яко та ефективно очищує шкіру від жиру та інших видів забруднень. Підходить для щоденного вмивання, миття рук та тіла.

Скраб для тіла ZIELINSKI & ROZEN BODY SCRUB (розмарин, лимон, неролі) містить натуральну сіль Мертвого моря, просочену мигдальною олією. М’яко відлущує ороговілі клітини, покращує мікроциркуляцію крові та прискорює обмінні процеси. 

Лосьйон для обличчя EVIDENS DE BEAUTE THE MOISTURIZING LOTION збагачений потрійним колагеном, ексклюзивним регенеруючим інгредієнтом Triple Collagen®. Він заспокоює та відновлює шкіру. 

Гель TRIP:TYCH POPPY PERFUMED HAND & BODY WASH з приємною в’язкою текстурою ніжно очищає шкіру без відчуття стягнутості та сухості. Чудово підходить для щоденного використання. 

Зволожувальний лосьйон TRIP:TYCH POPPY PERFUMED LOTION пом’якшує шкіру, легко всотується, не залишаючи жирних і липких слідів, а також створює невагомий захисний шар, що допомагає утримувати вологу. 

Тверде мило ZIELINSKI & ROZEN SOLID SOAP делікатно очищає шкіру від жиру та інших забруднень. Підходить для щоденного вмивання обличчя, миття рук та тіла. 

Гель для душу ZIELINSKI & ROZEN SHOWER GEL (апельсин, жасмин, ваніль) містить натуральні олії, що робить нанесення на шкіру легким і приємним. Гель із піною на фініші збагачує шкіру вітамінами, нормалізує гідробаланс. 

Крем для рук ZIELINSKI & ROZEN HAND CREAM (ветівер, лимон, бергамот) інтенсивно живить і пом’якшує шкіру рук, надовго надає їй пружність та еластичність. Крем із шовковистою текстурою легко всотується. 

Гель для душу ACCA KAPPA WHITE MOSS SHOWER GEL завдяки натуральним рослинним маслам м’яко очищує та зволожує шкіру, робить її пружною та гладкою. 

Мигдальний крем для обличчя WELEDA MANDEL Gesichtscreme захищає шкіру від несприятливих природних явищ, зволожує її, нормалізує рівень рН, заспокоює та активізує натуральні процеси відновлення. 

Сироватка для обличчя SWISS LINE PERFECTION BOOSTER для боротьби з недосконалостями шкіри та створення ідеальної текстури. Молочна кислота захищає природний pH від зовнішніх лужних факторів. 

Зволожувальний лосьйон BOY DE CHANEL усуває надлишки себуму, освіжає й дарує відчуття комфорту після гоління. Його легка й невидима флюїдна текстура чудово наноситься та миттєво всотується. 

Маска для шкіри навколо очей SWISS LINE CELL SHOCK CELLULAR вирізняється комплексом Cellactel 2 і морськими полісахаридами, що мають помітну ліфтингову та регенерувальну дію. Eyebright , гінкго білоба та гідролізований альгін заспокоюють та пом’якшують. Кофеїн зменшує набряклість. 

Крем для шкіри навколо очей EVE LOM TLC CREAM ідеально підходить для сухої, чутливої та зрілої шкіри, яка схильна «поглинати» зволожувальні засоби. Наповнює шкіру енергією та зволожує її, чим забезпечує глибоке живлення та сяйво. 

Бальзам для губ EVE LOM KISS MIX живить суху, потріскану шкіру губ, надійно захищає її. Ідеально підходить для щоденного використання та екстремальної погоди. 

Крем для обличчя та шкіри навколо очей COLLISTAR TOTAL FRESHNESS MOISTURIZER FACE AND EYE CREAM-GEL 24H насичує вологою, дарує свіжість та комфорт. Гель зміцнює природний захист шкіри, усуває сліди втоми. 

Заспокійливий бальзам після гоління MATIS REPONSE HOMME SOOTHING REPAIRING POST SHAVE BALM містить натуральні інгредієнти, які забезпечують регенерувальну, зволожувальну, пом’якшувальну та оздоровлювальну місію засобу. 

Гель для контуру очей WELEDA HYDRATING EYE GEL ROLL-ON цікавий екстрактами огірка, органічного кактуса опунція та алое вера, які миттєво освіжають та насичують клітини шкіри безцінною вологою. 

Зволожувальна емульсія для обличчя DIOR HOMME DERMO SYSTEM містить фосфат вітаміну С і бета-екдизон. Обидві речовини мають потужні омолоджувальні властивості. 

Флюїд для обличчя SHISEIDO MEN збагачений рослинним екстрактом японської камелії, багатої на антиоксиданти. Насичує клітини вологою, підтримує оптимальну гідроліпідну рівновагу, підвищує опірність клітин до пошкоджень. 

Концентрат для обличчя SHISEIDO MEN ULTIMUNE діє у трьох напрямках: насичує клітини епідермісу корисними речовинами, відновлює водний баланс і підвищує його бар’єрні функції. 

Пінка для вмивання SHISEIDO MEN FACE CLEANCER ніжно очищує шкіру, видаляє надлишки шкірного сала та залишки косметичних продуктів, а також може використовуватися як піна для гоління. 

Бальзам WELEDA EVERON LIP BALM дбайливо живить і зволожує шкіру губ, надійно оберігає її від негативних факторів довкілля: прямих сонячних променів, вітру та холоду. 

Ензимна гель-маска GLI ELEMENTI GENTLE ENZYME PEEL стимулює оновлення клітин, видаляє відмерлі частинки шкіри. При використанні миттєво виникає відчуття виняткової свіжості. 

Крем для контуру очей GLI ELEMENTI GEOTHERMAL EYE CONTOUR створює на шкірі непомітну «плівку», здатну розгладжувати шкіру, дарувати їй пружність і створювати ефект миттєвого ліфтингу. 

Гель для гоління ACCA KAPPA TRANSPARENT SHAVING GEL допомагає уникнути подразнення та почервоніння, забезпечує комфортну та ідеальну процедуру.

Пом’якшувальний флюїд для бороди ACCA KAPPA SOFTENER & RESTRUCTURING FLUID збагачений аргановою олією та екстрактом молочної моринги. Арганова олія розгладжує волосся, активно бореться із подразненнями.

Крем для гоління MR.GENTLE містить натуральний екстракт кори дуба та алантоїн. Ці складники володіють відновлювальними та пом’якшувальними властивостями, запобігають сухості та подразненню після гоління.

Бальзам після гоління MR.GENTLE сприяє усуненню відчуття стягнутості, зводить до мінімуму ймовірність передчасного старіння епітелію, а також локалізує вогнища подразнення.

Крем для гоління WELEDA SHAVING CREAM має антибактеріальну, протизапальну та заспокійливу дію. Пом’якшує шкіру під час гоління, чим забезпечує легке ковзання леза.

Лосьйон до та після гоління WELEDA SHAVING TONER освіжає та вітамінізує подразнену після гоління шкіру. Витяжка з мирри звужує пори, а екстракт гамамелісу зменшує запалення.

Бальзам після гоління WELEDA AFTER SHAVE BALSAM містить екстракт ромашки та мирри, що знімають подразнення, а також гель алое (охолоджує та зволожує) й олію жожоба (захищає від втрати вологи, надає м’якості та пружності).

Шампунь для об’єму волосся PHILIP KINGSLEY SALON BODY BUILDING SHAMPOO м’яко очищає й надає блиск. Продукт збагачений протеїнами. 

Гель-шампунь для душу PERLIER SANDALWOOD із чарівним ароматом сандалового дерева ніжно очищає, тонізує й відновлює здоровий стан шкіри. 

Маска для волосся ZIELINSKI & ROZEN KERATIN HAIR MASK VANILLA Blend забезпечує довготривале зволоження. Зміцнює пасма, робить їх ідеально гладкими, запаює кінчики, що січуться. 

Шампунь проти випадіння волосся LA CABINE MR.GENTLE. Екстракт женьшеню стимулює ріст волосся. Комплекс із байкаліном робить його густим та об’ємним. 

Поживна маска для волосся KERAMINE H NOURISHING MASK захищає від сухості, зберігає оптимальний рівень кератину. Засіб має відновлювальну дію. 

Поживний шампунь KERAMINE H NOURISHING SHAMPOO містить активний інгредієнт AQ- SAVE, який отримано з органічного італійського каштану. Засіб живить і відновлює поверхню волосся. 

ТУАЛЕТНА ВОДА KENZO HOMME. Головні ноти: рожевий перець, інжир, ветівер, сандал, акігалавуд та пачулі. Парфумер присвятив композицію бамбуку – символу мужності, чистоти та процвітання.

ПАРФУМИ AKRO DARK. Головні ноти: ваніль, кокос, кориця, лісовий горіх, чорний шоколад. Легкий декаданс, його зрозуміє лише вибірковий смак.

ТУАЛЕТНА ВОДА ARMAND BASI L’EAU POUR HOMME. Головні ноти: бергамот, лаванда, кардамон, мускатний горіх, кипарис і пачулі. Натхненний величчю та силою Середземного моря.

ТУАЛЕТНА ВОДА MISSONI WAVE. Головні ноти: цитруси, лаванда, мускатна шавлія, єгипетська пеларгонія, ванільна орхідея, ветівер і пачулі. Ода молодим та харизматичним авантюристам.

ПАРФУМИ RANCÉ 1795 LE VAINQUEUR. Головні ноти: імбир, диня, бергамот, лаванда, конвалія, жасмин, ветівер, сандал, амбра та мускус. Найпершу версію композиції у 1795 році засновник парфумерного будинку Франсуа Рансе представив Наполеону.

ПАРФУМИ LOEWE 7 COBALT. Головні ноти: шавлія, ветівер, ладан, рожева гвоздика, гвоздика та боби тонка. Присвячений таємниці вічних глибин космосу – відтінку кобальту.

ПАРФУМИ VILHELM PARFUMERIE STOCKHOLM 1978. Головні ноти: чорний перець, лимон, розмарин, герань, чорна амбра, пачулі. Ера безтурботного свята, веселощів та пісень ABBA.

ПАРФУМИ FRANCK BOCLET TOBACCO. Головні ноти: імбир, слива, тютюн, боби тонка, гвоздика, ваніль та ветівер. Адресований справжнім джентльменам із тонкими та високими смаковими уподобаннями. 

ТУАЛЕТНА ВОДА LACOSTE MATCH POINT. Головні ноти: базилік, грейпфрут, рожевий перець, мускатна шавлія, ветівер та кашмеран. Назва композиції – це тенісний термін, що означає отримання гравцем наступного очка і його виграш в усьому матчі. 

ПАРФУМИ MONTBLANC EXPLORER ULTRA BLUE. Головні ноти: рожевий перець, сицилійський бергамот, сіра амбра, шкіра, пачулі. Це фланкер флагманського аромату парфумерної колекції Explorer, і він повністю відповідає своїй назві «Дослідник». 

ПАРФУМИ GUERLAIN L’HOMME IDÉAL EXTRÊME. Головні ноти: мигдаль, рожевий перець, бергамот, кориця та геліотроп, тютюн, пачулі та кедр. Ідеальний приклад маскулінності без жодного гендерного перебільшення. 

ПАРФУМИ DIPTYQUE TEMPO. Головні ноти: бергамот, пачулі, рожевий перець, жасмин, мускатна шавлія, амбра та мускус. У 60-х один аромат змінив світ – це була олія пачулі. Їй і присвячена вся ольфакторна композиція. 

ТУАЛЕТНА ВОДА DSQUARED2 2 WOOD. Головні ноти: лимон, рожевий перець, цитрон, ветівер, ялина, кедр, кипарис та мускус. Яскрава, наповнена невичерпною енергією та силою яскрава композиція, створена у дусі провокаційної марки. 

ПАРФУМИ MAISON FRANCIS KURKDJIAN L’HOMME À LA ROSE. Головні ноти: грейпфрут, амбра, есенція дамаської троянди з Болгарії, есенція цистуса з Іспанії, есенція шавлії з Франції. Провокаційний, ніжний, свіжий опус про прямолінійність чоловічих почуттів, що запам’ятовується. 

ПАРФУМИ GUCCI GUILTY. Головні ноти: болгарська лаванда, лимон, апельсиновий цвіт, вірджинійський кедр та листя пачулі. Став уособленням зухвалості, спокуси та сексуальної чуттєвості. 

 

Читайте також: 

Все, що потрібно знати про зимовий номер L'Officiel Hommes UA

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).