Новий додаток допомагає безпритульним тваринам знайти дім

Новости
07.06.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Коли ми бачимо десь бездомну тварину, часто відчуваємо себе безпомічними, оскільки не завжди знаємо, як допомогти та де знайти місце, де їй буде зручно жити. На щастя, скоро ці проблеми мають зникнути: з’явився додаток Save a Stray. Він дозволяє шукати контактну інформацію всіх притулків, що знаходяться неподалік. Також у ньому є поради відносно того, як упіймати тварину, посадити

ПОДЕЛИТЬСЯ

Screen Shot 2016-06-07 at 14.29.03

Коли ми бачимо десь бездомну тварину, часто відчуваємо себе безпомічними, оскільки не завжди знаємо, як допомогти та де знайти місце, де їй буде зручно жити. На щастя, скоро ці проблеми мають зникнути: з’явився додаток Save a Stray. Він дозволяє шукати контактну інформацію всіх притулків, що знаходяться неподалік. Також у ньому є поради відносно того, як упіймати тварину, посадити її у машину та безпечно довезти до пункту призначення. Крім цього, за допомогою Save a Stray ви можете знайти кішці або собаці нового власника.

«Я завжди почувала себе погано, коли бачила безпритульних тварин. Потім я подумала: як я можу допомогти їм?» – розповіла Елеонора Вайгерт, автор додатку. Ми раді, що Елеонорі вдалося знайти рішення.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).