З перших вуст: У додатку 211Steps збирають аудіоісторії очевидців війни в Україні

Новини
30.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Аби кожен почув правду
ПОДЕЛИТЬСЯ

У мобільному додатку 211Steps запустили аудіоподкасти «Історії війни в Україні». Інформаційний проєкт створили для тих, хто хоче послухати розповіді очевидців подій. Бо їхнє життя після 24 лютого не стане таким, як раніше.

«Як себе почуває та, кому у спину ставлять автомат? Про що думає дитина, на очах якої тільки що вбили матір? Як це — прокидатися не від будильника, а від вибуху сусіднього будинку?» — люди відверто діляться тим, чого не покажуть у новинах.

Поки що у додатку записали 4 подкасти. Переклали й англійською, щоб люди з усього світу змогли почути правду. Історії продовжують збирати через знайомих та їхніх знайомих, бо у кожного є хтось, хто пережив подібне. 

З 2014 року команда проєкту випустила 4 аудіо про Майдан і подальше життя українців.

У мобільному застосунку 211Steps можна створювати власні подкасти, імерсивні виставки. Це симбіоз онлайн-ігор і фізичного простору, де кожен може стати частиною історії чи поринути в розповідь іншого. 

 

 

 

Читайте також: Відео Макса Барських «Буде весна» відкриватиме усі шоу ансамблю Вірського у світовому благодійному турне

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).