Фітнес-мережа Smartass створила онлайн-проєкт для тренерів та всіх, хто бажає повернутись до занять спортом

Новости
30.03.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Аби допомогти спортсменам у скрутні часи
ПОДЕЛИТЬСЯ

Київська мережа фітнес-студій Smartass створила благодійний всеукраїнський проєкт для тренерів, які були змушені покинути свої домівки. Через те, що багато спортивних клубів по всій країні зачинилися, спортсмени втратили можливість заробітку. Завдяки Ukrainian Workouts Online — таку назву отримав проєкт — тренери зможуть відновити роботу в форматі онлайн і підтримувати економіку України.

Тренери, які постраждали від агресії з боку росії, можуть надіслати організаторам ролики своїх занять. Після проходження модерації спеціалісти монтують їх, накладають музику й англійські субтитри. Пізніше їх додають до бібліотеки тренувань на сайті. Зараз на платформі вже є більше 20 тренувань від різних українських тренерів.

Кожен охочий може підтримати цю ініціативу, придбавши необмежений доступ до онлайн-занять за фіксовану ціну $ 35 чи задонативши будь-яку суму на сайті. Зібрані кошти будуть розподілені між тренерами, які візьмуть участь у проєкті, а 10% коштів буде перераховано до благодійної організації Tabletochki.

Читайте також: Голлівудський актор Шон Пенн відвідав Львів, аби допомогти українським переселенцям

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).