Бренди, що відновили роботу під час війни, можна знайти за допомогою сервісу UkrBrandsNow.com

Новини
11.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Підтримки індустрії моди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Війна стала шоком для кожної гілки економіки нашої країни. Модна індустрія не виняток. Багато українських виробників одягу, аксесуарів та товарів для дому зупинили свою роботу внаслідок вимушеного переселення та небезпеки ворожих військових атак.

Втім впродовж першого місяця багато виробників спромоглись реорганізувати власне виробництво та доставку і продовжують роботу з метою підтримки економіки всієї країни. Некомерційний проєкт UkrBrandsNow.com створений з метою підтримки індустрії моди та інформування людей про те, які компанії зараз доступні для замовлення.

Його засновник, дизайнер інтерфейсів Кирило Душко, розповідає: “Мода не є моєю пристрастю, проте мені на думку спала ідея, що в екстремальних умовах війни потрібно підтримати тих, хто може працювати та своєю роботою підтримати країну. Реалізовано проєкт за тиждень, проте я постійно працюю над його розвитком та планую розширити список брендів, їхніх категорій”.

Наразі на сайті доступні понад 130 брендів: жіночі та чоловічі марки одягу, аксесуарів, ювелірні бренди, бренди косметики та виробники товарів для дому. UkrBrandsNow.com працює як майданчик, де зібрані перевірені дані про бренди, що відновили роботу, а також посилання на соціальні мережі марок або їхні сайти для подальшого прямого контакту клієнтів з виробниками. 

 

Читайте також: Сміливість — тепер це бренд України: Офіс Президента та Уряд розпочали масштабну рекламну кампанію

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).