Модні українські бренди, які вже відновили продажі, можна знайти на сайті "Паляниця"

Новости
12.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Відомі марки та нові імена
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український проєкт “Паляниця” зібрав онлайн-бренди, які досі мають доступ до складу та можливість відправляти речі по Україні та за кордон. На сайті представлені як відомі бренди — наприклад, Ksenia Schnaider, які підкорили фешн-спільноту екологічним денімом, — так і нові імена. Такі бренди, як Bibliotheque Nationale та Nebesite, перекваліфікували свої ательє у пошив бронежилетів та інших потреб для захисників територіальної оборони, а Siyai, SO та багато інших брендів відтепер передають частину доходів на гуманітарну допомогу.

“Мета проєкту — підтримати український бізнес у часи війни (і після). Ми вже показали всьому світу, які талановиті дизайнери живуть у нашій країні, — український одяг носять Мей Маск, Белла Хадід та Ріанна. Зараз світу саме час підтримати український фешн-бізнес, а разом із тим і економіку України. Купуючи продукцію українських брендів, ви допомагаєте людям зберегти робочі місця, а брендам — сплатити податки до державного бюджету, що забезпечить виплату пенсій та допомогу найбільш вразливим верствам суспільства під час війни”, — каже команда проєкту.

Сайт працює як каталог: замовлення можна зробити на сайті або в інстаграмі кожного бренду. Нові імена будуть поступово додаватись до списку. Якщо ви власник або власниця українського модного бренду і хочете долучитися до проєкту, це можна зробити, звернувшись до організаторів — Марії та Лізи.

Нагадаємо також, що 130 українських брендів, які вже відновили роботу під час війни, можна знайти за допомогою сервісу UkrBrandsNow.com.

Читайте також: Under the Open Sky: У Берліні проведуть благодійну вечерю, аби зібрати ще більше коштів для українських бійців

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).