У Парижі організують pop-up українських дизайнерів, аби зібрати кошти на допомогу Україні

Новости
12.04.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Bobkova, Nadya Dzyak та інші бренди
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мистецтво завжди з’єднувало духовність та життя суспільства. Не виключенням ставали й важкі для людства події, такі як війна. У колаборації з українськими митцями культурна ініціатива ArtCode.Ua анонсувала pop-up-подію, покликану презентувати європейській публіці колекції українських дизайнерів.

Проєкт ArtCode.Ua, організований разом з українськими брендами, також має на меті зібрати кошти, щоб допомогти рідній країні впоратися з жахливими подіями воєнного часу. Зіткнувшись з обставинами, складність і жорстокість яких важко уявити, українці знайшли розраду в єдності та взаємодопомозі.

Тому організатори ArtCode.Ua вирішили створити захід у Парижі, де відвідувачі зможуть придбати творіння українських дизайнерів та відчути всю любов, яку вони вкладають у свою роботу. Сорок відсотків виручених коштів буде передано до благодійних організацій, які допомагають Україні.

Участь у заході візьмуть українські бренди: Bobkova, Katerina Kvit, Nadya Dzyak, Silver stories, Shur Shur, T.Mosca, Logvin Jewelry, Chego Jewelry, DZHUS, Poche Jewelry та багато інших. Захід відбудеться з 11:00 до 20:00 10-13 квітня в Парижі, за адресою 9 bis rue Geoffroy Marie.

Читайте також: Бруклін Бекхем і Нікола Пельтц одружились. Замість подарунків гості весілля зробили пожертви на допомогу Україні

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).