Intertop випустили дроп світшотів та футболок із зображенням марки "Рускій воєнний корабль"

Новости
24.05.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Колаборація з "Укрпоштою"
ПОДЕЛИТЬСЯ

Intertop запустили спільний проєкт з "Укрпоштою" – компанії створили колекцію футболок і світшотів зі славнозвісною маркою “Рускій воєнний корабль”. Офіційний мерч вже можна придбати на сайті intertop.ua. Отримати свою патріотичну обновку можна буде ексклюзивно лише у відділеннях "Укрпошти" та в мережі магазинів Intertop.

Малюнок для марки “Рускій воєнний корабль” створив український художник Борис Грох та надіслав його на всеукраїнський народний конкурс найкращого ескізу до поштової марки "Рускій воєнний корабль" від "Укрпошти". Згодом він переміг, а марка з його зображенням вийшла рекордним тиражем в 1 мільйон примірників і викликала справжній ажіотаж серед українців.

Intertop Ukraine підтримав ідею "Укрпошти" продовжити життя сенсаційної марки. У колаборації компанії створили колекцію фешнмерчу, 5% від суми продажів перераховуватимуть на підтримку ЗСУ.

Читайте також: Український дім презентує нетипову виставку плакатів

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).