Легенда про леді Годіву: Бейонсе представила обкладинку до нової платівки Renaissance

Новини
01.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Омаж відомій картині XIX століття
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бейонсе показала обкладинку свого нового альбому Renaissance. На ній зображено частково оголену співачку, що сидить верхи на коні. Обкладинка нової платівки є омажем відомій картині XIX століття "Леді Годіва" художника Джона Кольєра.

За легендою, леді Годіва, що проживала в Англії XI століття, була обурена рішенням свого чоловіка підвищити податки для жителів міста Конвентрі. Тоді один з найзаможніших магнатів англосаксонської Британії Леофрік заявив, що скасує своє рішення, якщо Годіва проїдеться містом верхи на коні повністю оголеною. Графиня погодилася на це — вважається, що леді попередила жителів Конвентрі, щоб вони залишалися вдома, аби та змогла зберегти свою честь.

Сама Бейонсе вважає, що обкладинка нового альбому символізує свободу та звільнення від нав’язаних стереотипів. "Мій намір полягав у тому, щоб створити безпечне місце, місце без суджень. Місце, де можна позбутися перфекціонізму та надмірного мислення", — розповіла співачка про концепцію платівки Renaissance.

Вихід нового альбому Бейонсе заплановано на 29 липня.

Читайте також: Вийшов перший тизер фільму "Блондинка" про життя Мерілін Монро, для якого Ана де Армас майже рік тренувала свій акцент

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).