Chanel повертає зелений у моду на показі кутюрної колекції осінь — 2022

Тижні Моди
06.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Сумували?
ПОДЕЛИТЬСЯ

На стадіоні кінноспортивного центру L'Étrier de Paris у спеціально облаштованому шатрі подіумом пройшлись моделі, одягнені у нову кутюрну колекцію Chanel. За дизайн приміщення знову відповідав художник Ксавьє Велан, з яким Вірджинія Віар тісно співпрацює вже не перший сезон. Плацдарм для кутюрних образів створювали геометричні блоки, арки та інші декорації з переробленого пластику.

Французький музикант Себастьєн Тельє, за сумісництвом близький друг Вірджинії, створив симфонічний саундтрек для показу. Позаду подіуму на великому екрані демонструвався спеціально створений кліп, у зйомках якого взяли участь Фарелл Вільямс і донька принцеси Монако Шарлотта Казірагі.

Еклектика жанрів продовжилася і в кутюрній колекції Chanel. Вірджинія Віар поєднувала шовк зі стеклярусом, а пофарбоване смолою пір’я страуса – з шифоном і навіть твідом. Розкльошені сукні-пальта знаходили своє місце поруч з вечірніми сукнями з заниженою талією, вишиті бісером сукні максі – з мідіспідницями з фатину.

Показ кутюрної колекції осінь – 2022 спростував міф, що зелений – більше не новий чорний. Вірджинія Віар доводить, що total green залишається з нами ще як мінімум на один сезон. Цього разу дизайнерка розширює простір його трендових відтінків. У нових кутюрних образах ми бачимо як вже уподобаний нами яскраво-зелений, так і свіжі відтінки лаймового та трав'яного.

Читайте також: Чорний оксамит, капелюхи з птахами й квіткові бра: Schiaparelli показали кутюрну колекцію осінь — 2022

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).