Як це було: перший концерт Макса Барських у Києві від початку повномасштабного вторгнення

Искусство
06.07.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
На станції метро «Майдан Незалежності»
ПОДЕЛИТЬСЯ

Виступ співака відбувся учора, 5 липня, на станції метро «Майдан Незалежності». Зі сцени пролунали не лише золоті хіти Барських, які давно стали візитною карткою музиканта ("Тумани", "Неверная", "Танцевать", "Моя любовь", "Неземная", "Небо"), але й останні треки, написані під час війни, — гімни народного спротиву — "Буде весна", "Чекай мене", Don't Fuck with Ukraine. 

Захід відбувся на підтримку військових ЗСУ, їхніх сімей, рятувальників, волонтерів та всіх тих, хто наближає перемогу України у війні. 

«Учора в Києві, в дуже особливому місці, відбувся мій перший концерт від початку війни. Зовсім нещодавно це була просто станція «Майдан Незалежності», сьогодні — це укриття для десятків тисяч українців і місце, де музика об’єднує серця. Неймовірні відчуття. Кияни та гості столиці, для мене було дуже важливо побачити на власні очі хоча б ненадовго ваші усміхнені обличчя — обличчя щасливих дітей, жінок, військових. Співати для вас — велика гордість та честь», — підписав емоційні світлини з виступу Барських

 

Читайте також: 

Кейт Бланшетт стала продюсеркою фільму про життя Харкова під час війни

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).