Канікули на озері Комо: літня зйомка L'Officiel Hommes UA

Стиль
22.07.2022
Трохи італійського ромкому
ПОДЕЛИТЬСЯ

В нашій новій історії головний герой, модель Девід Трулік, відправляється на літні канікули на узбережжя озера Комо. Аристократичні вілли й ротонди під тінями лаврів та кипарисів розкривають свої романтичні новели під нескінченний супровід цикад. 

Наш герой приміряє на себе знайомі нам образи Дікі Грінліфа (за яким вирушає Том Ріплі) й інших молодих безтурботних аристократів і героїв Соррентіно і Федеріко Фелліні та їхній зразковий гардероб з шовкових піжам, літніх костюмів й мальовничої палітри халатів. Життя, яке можливе тільки на широкому екрані старого кінотеатру.

Тренч Bally, сорочка, брюки Alessandro Gherardi, взуття Green George
Блейзер Outfit Italy, штани Berwich, майка Gemini Піджак-кімоно Geminі, костюм PT Torino Сорочка та штани Bally, взуття та шарф Versace ФутболкаTagliatore, штани Gemini Тренч PT Torino, сорочка і шорти Versace Блейзер та футболка Tagliatore Сорочка PT Torino, костюм та взуття Versace Сорочка і штани Neil Barrett, взуття Tagliatore Халат та шорти Gemini Блейзер та футболка Tagliatore, брюки Canali, взуття Stonefly Футболка Bally Піджак Canali Пуловер Canali, труси Emporio Armani Костюм Avril 8790

Фотограф: Dawid Klepadlo 

Стиль: Giorgio Ammirabile @admirable_gio

MUAH: Filippo Ferrari @filippoferrarimk

Модель: David Trulik/INDEPENDENT

Scout location: Sandra Grabowska

Локація: Relais Villa Vittoria Lake Como, Via Vecchia Regina 62, Laglio www.relaisvillavittoria.it

Продюсер: Simone Bronzi @simone_bronzi

 

Читайте також: 

L'Officiel Hommes UA представляє свої перші NFT-об'єкти

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).