Meta створила навчальний центр підтримки українського бізнесу

Новости
26.07.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Програма допоможе відновити економіку України
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американська корпорація Meta, яка володіє такими соцмережами, як Instagram, Facebook, WhatsApp, запустила спеціалізований навчальний центр для підтримки українського бізнесу, що зазнає великих втрат під час війни. 

Як повідомляють дані Програми розвитку ООН, після початку повномасштабної війни в Україні 50% українських підприємств змушені були закритися, а інша частина щодня потерпає від значних втрат.Підтримка українського бізнесу є надзвичайно важливою для економіки та громад по всій країні, тому ми запустили центр підтримки малого бізнесу. Тут ви знайдете цифрове навчання за запитом, інструменти та ресурси, які допоможуть вам у ці складні часи”, — зазначають у Meta.

До програми входитимуть індивідуальні онлайн-курси Meta Blueprint для малого бізнесу, навчальна платформа Meta Boost і безкоштовний чат-бот Meta Business Coach у WhatsApp, який допомагатиме розвивати бізнес в інтернеті. “У майбутньому також планується фінансова підтримка Meta в розмірі $ 1,5 млн, щоб українські малі та середні підприємства могли проводити рекламні кампанії на платформах корпорації”, — повідомляє Мінцифри.

Програма реалізується за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та "Дії:Бізнес".

Читайте також: "Україна та світ: майбутнє, яке ми (від)будуємо разом". Відбувся другий Саміт перших леді та джентльменів

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).