#НЕНАЧАСІ: У Києві проведуть конференцію про бізнес під час війни

Новини
09.08.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Серед спікерів: Слава Балбек, Алекс Купер та Аня Завертайло
ПОДЕЛИТЬСЯ

20 серпня у Києві відбудеться одноденний захід «Бізнес під час війни. Виклики, факапи, трансформації», організований чинними бізнесменами та співзасновниками «Київ Волонтерський». З міркувань безпеки місце зустрічі учасникам повідомлять за два дні до івенту. 

За задумом організаторів ця подія потрібна, щоб зібрати ком’юніті тих, хто хоче продовжувати вести й розвивати свій бізнес в Україні, трансформувати його під реалії сьогодення, отримувати прибуток, підтримувати економіку країни, віддавати відсоток на благодійність і «не сивіти при цьому»:

«Подейкують, що бізнес повертається до нормального життя. Нормального чи нового? Правда в тому, що бізнес зараз ледве вивозить: створює робочі місця, платить податки, а ще має бути соціально свідомим і донатити. Все це без резерву, бо той ще до війни був знищений ковідом. Але ми збираємось не пожалітися – жалітися зараз не на часі».

Захід створено за принципом «як для себе», бо організатори — це в першу чергу засновники активних діючих бізнесів, які потребують обміну досвідом. Конференцію «Бізнес під час війни» вони ініціюють, щоб:

— знайти нові шляхи розвитку і точки взаємодії;

— дізнатися про інсайти й факапи колег;

— завести знайомства з різних сфер;

— зрештою, сходити на офлайн-івент з кльовими людьми.

Серед спікерів заявлені:

  • Слава Балбек (Balbek Bureau, «Дилетант», «Дублер») 
  • Дмитро Кримський (Goodwine, Garage)
  • Аня Завертайло («Завертайло», Honey)
  • Алекс Купер (Kyiv Food Market, «Молодість»)
  • Родіон Єрошек (Poster)
  • Павло Вржещ (Banda)
  • Марія Назаренко (Comfy).

Окрім виступів спікерів, у програмі є панельна дискусія про болі та бенефітс благодійності. До того ж спікерам можна задати питання для обговорення у чат-боті конференції. 

Квитки на захід передбачено двох типів — «преміум» та «стандарт». Преміум включає, зокрема, закриту вечерю зі спікерами у ресторані Mirali.

Коли: 20.08, з 10:00.

nenachasi.com

 

Читайте також:

Застосунок від українських розробників обігнав Tinder і Netflix у рейтингу App Store

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).