Кім Кардаш’ян створила кастомні навушники для Beats у стилістиці SKIMS

Новини
10.08.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Мінімалістичний дизайн і базові кольори
ПОДЕЛИТЬСЯ

Beats випустили колаборацію з Кім Кардаш’ян. Знаменитість створила для бренду кастомні безпровідні навушники Fit Pro. Аксесуар виконано у стилістиці бренду Кім SKIMS. Навушники у мінімалістичному дизайні представлено у трьох кольорах: "Луна", "Дюна" і "Земля". Про це повідомляє видання Hypebae.

За словами Кім Кардаш’ян, знаменитість хотіла створити навушники, які б підходили як для щоденного використання, так і для занять у спортивному залі. "Я хотіла відійти від ідеї, що навушники мають бути яскравими, щоб допомогти заявити про себе", — ділиться засновниця бренду SKIMS.

Аксесуар Fit Pro оснащено передовими технологіями у сфері звуку: активним шумозаглушенням, режимами адаптивного еквалайзеру, системами розпізнання рухів голови й фірмовим чіпом Apple H1. "Ми раді запропонувати найінноваційніші навушники Beats у абсолютно новій чудовій колірній палітрі як меломанам, так і любителям моди", — йдеться у заяві компанії.

Навушники з колаборації Beats x Kim з’являться у магазинах Apple з 17 серпня цього року.

Читайте також: Селена Гомес стане продюсеркою ремейку фільму "Ділова дівчина" 1988 року

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).