Джамала стала амбасадором міжнародної благодійної NFT-кампанії #WeAreUkraine

Новости
11.08.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Кампанія запущена DIG Foundation у партнерстві з міжнародними благодійними організаціями Save the Children та Women for Women International
ПОДЕЛИТЬСЯ

Джамала приєдналася до #WeAreUkraine – благодійної NFT-кампанії для підвищення обізнаності про українську культуру, а також збору коштів для підтримки дітей та родин, що постраждали через війну.

Ексклюзивна колекція NFT нараховує 14 850 цифрових колекційних предметів, які будуть доступні для покупки протягом 6 місяців на найбільшому NFT-маркетплейсі OpenSea. Продажі запускаються цієї середи, 10 серпня. 

У колекції будуть представлені художні репродукції найвідоміших пам'яток та визначних місць, які оспівують історію та спадщину української нації. Три додаткові NFT – відеозаписи, де Джамала виконує народні пісні з різних регіонів України: «Сохнет травушка», «Виростеш ти, сину» та Meni Ğamdan Azat Eyle.

«Я пишаюся тим, що є частиною кампанії. До цієї NFT-колекції, яка об’єднує найрізноманітніші куточки України, захотілося додати кілька пісень нашого народу. Народні пісні для мене – це відповіді на тисячі питань, які ми ставимо собі щодня. Просто послухайте, і ви по-новому відкриєте для себе український народ та його історію», — коментує свою участь у проєкті співачка й авторка пісень, володарка «Нагороди за визначне лідерство артиста» Атлантичної ради США Джамала.

70% усіх зібраних коштів порівну розподілять між двома міжнародними благодійними організаціями, які співпрацюють з DIG Foundation: Save the Children та Women for Women International. Міжнародна організація Save the Children займається підтримкою дітей та родин, що постраждали внаслідок бойових дій в Україні, з 2014 року. Women for Women International своєю чергою надають допомогу жінкам, що пережили війну.

 

Читайте також:

В Україні створили нову онлайн-платформу для безкоштовної психологічної допомоги

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).