Дочекаюсь: дивимося разом новий кліп співачки KOLA

Новости
12.08.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
"Ця пісня про надію, любов, відданість та неймовірну віру в наших героїв"
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова лірична героїня української музики, співачка KOLA, презентувала пісню під чуттєвою назвою "Дочекаюсь".

Головною темою пісні стало переживання болю жінки, яка чекає свого коханого, поки він оберігає нашу країну від ворожої орди. 

Багато хто переживає зараз тяжкі часи, але попри все залишається оберегом та головною підтримкою для своїх рідних. 

«Ця пісня про надію, любов, відданість та неймовірну віру в наших героїв! В цій пісні те, що сьогодні відчуває кожна жінка України, чоловік якої захищає нашу землю від звірів. Я присвячую свій трек усім жінкам України, які чекають на своїх чоловіків з фронту. Які чекають так сильно, що наші герої просто не можуть не повернутися! Сьогодні українська жінка – це справжній тил, підтримка, доброта, сила та віра».

Нагадаємо, що на початку літа співачка випустила пісню "Чи разом?", яка одразу стала трендом в українському ТікТок. Також KOLA з перших днів повномасштабної війни перетворила свій Instagram на музичний щоденник почуттів та переживань. У себе в профілі вона публікує сніпети пісень (не більше 1 хвилини), які показують сьогодення. 

 

Читайте також: 

Знайомимось зі співачкою KOLA, авторкою вірусного синглу "Чи разом?"

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).