Стів Мартін закінчить свою акторську кар’єру після майже 60 років в індустрії

Новини
15.08.2022
ТЕКСТ: Анастасія Поляк
ПОДЕЛИТЬСЯ
Після закінчення роботи над серіалом “Убивства в одній будівлі”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американський актор і комік Стів Мартін поділився, що готовий поставити крапку у своїй кар’єрі. Про це він розповів в інтерв’ю для видання Hollywood Reporter“Моя дружина постійно говорить: "Ти завжди кажеш, що збираєшся на пенсію, а потім щось придумуєш". Я дійсно не зацікавлений у відставці. Але я б просто працював трохи менше. Можливо", — сказав актор. 

Зараз Стів Мартін знімається у телевізійному серіалі “Убивства в одній будівлі”, прем’єра першого сезону якого відбулася у 2021 році. Кінострічка миттю стала найпопулярнішою оригінальною комедією Hulu. Серіал отримав 17 номінацій на премію “Еммі”, а сам Мартін претендує на три: “Найкращий комедійний серіал” як продюсер, “Найкращий сценарій для комедійного серіалу” спільно з Джоном Хоффманом і “Видатний провідний актор у комедійному серіалі”. 

Після завершення серіалу Стів Мартін не планує продовжувати кар’єру. “Коли це телешоу закінчиться, я не буду шукати інші фільми. Я не хочу зніматися в камео. Ось, як не дивно, це все”, — розповів актор.

Стів Мартін почав займатися стендапом і кінематографом ще з 18 років. За весь час у цій індустрії він став володарем “Оскара” за видатні заслуги в кінематографії, семиразовим номінантом на премію “Еммі” і п’ятиразовим — на “Золотий глобус”.

Читайте також: "Меню": Аня Тейлор-Джой з’явилася у трейлері нового фільму жахів разом з Рейфом Файнзом і Ніколасом Голтом

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).