Всі відтінки бізнесу: складаємо осінній гардероб для легкого користування

Стиль
13.08.2022
Практичні поради
ПОДЕЛИТЬСЯ

Герой нашої історії Марко на білосніжних вулицях Мілану та в мармурових інтер'єрах готелю Four Seasons дає декілька простих порад щодо осіннього гардероба у бізнес-відтінках. 

Ми, у свою чергу, радимо прислухатися до монохромних палітр, звернути увагу на затишні пуловери та кардигани, але насамперед послуговуватись власними поглядами та бажаннями.

Костюм Calvin Klein collection, светр Marco Castelli collection, взуття Prada Костюм Imperial, сорочка та краватка — Armani collezioni Пальто Dolce & Gabbana, костюм Calvin Klein collection, светр Marco Castelli collection Куртка та костюм — Marco Castelli collection, шарф Marco Castelli by fili di lana, рукавиці Karl Lagerfeld Костюм Imperial, сорочка та краватка — Armani collezioni Кардиган, футболка та брюки — Paolo Pecora Куртка та костюм — Marco Castelli collection, шарф Marco Castelli by fili di lana, рукавиці Karl Lagerfeld Пальто та светр — Paolo Pecora

Модель: MARCO CASTELLI @castellimarco

MUAH: Giusy Cacciatore

Локація: Four Season hotel Milano

 

Читайте також:

#НЕНАЧАСІ: У Києві проведуть конференцію про бізнес під час війни

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).