Український бренд одягу Rikky Hype випустив кампейн, обличчям якого стала Даша Астаф'єва

Тренды
05.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Зйомка з українською моделлю, акторкою, співачкою та волонтеркою Дашею Астаф'євою присвячена жіночності українок, а на кадрах представлені речі з осінньої колекції бренду
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова колекція бренду спортивного одягу та білизни Rikky Hype адресована українкам, їхній боротьбі та силі, що надихають. А вибір героїні кампейну уособлює собою образ незалежної та незламної жінки, яка так багато робить для своєї країни.

"Даша — приклад жіночності та краси, жінка, яка не може не надихати своєю впевненістю та незалежністю", — вважають засновники Rikky Hype. Виходом нової колекції Rikky Hype та Даша Астаф'єва хотіли б віддати шану жінкам, котрі кожного дня докладають великих зусиль у боротьбі за свою незалежність та незалежність нашої країни.

До осінньої колекції увійшли спортивні костюми з худі та світшотами у світлих відтінках, бавовняна білизна, вкорочені лонгсліви та брюки у спортивному стилі. Основними кольорами лінійки стали молочний, бежевий та кавовий.

Бренд з перших днів війни займається волонтерською діяльністю, і на початку вторгнення навіть призупиняв роботу для повноцінної допомоги армії. “Наша підтримка є цілеспрямованою для певних бригад, що є перевіреними і де є контакти з офіцерами керівного складу, тому ми отримуємо запити виключно на те, що дійсно потрібно”, — говорять засновники. 

Зазначимо, Rikky Hype  український бренд спортивного одягу та білизни для впевнених у собі жінок, що звикли досягати своїх цілей та не йти на компроміси. Усі вироби гарно поєднуються між собою та доповнюють один одного: придбавши один набір, ви завжди зможете доповнити його новим топом, футболкою чи іншою новинкою, таким чином урізноманітнюючи образ.

Колекцію шукайте на офіційному сайті бренду.

Читайте також: Феномен українського мерчу: Патріотизм як fashion statement

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).