Невимушена класика: Джуд Лоу і його син Рафф у новій рекламній кампанії Brioni

Новости
09.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Осінь-зима — 2022/2023
ПОДЕЛИТЬСЯ

Джуд Лоу і його 25-річний син Рафф стали героями нової рекламної кампанії італійського бренду Brioni, присвяченої колекції осінь-зима — 2022/2023. Це не вперше, коли модний будинок обирає обличчям своїх кампейнів дует відомих батька та сина — раніше Джуд і Рафф з’являлися в рекламі бренду для колекції весна-літо — 2022.

Кампейн Brioni знімала відома фотографка Аннемаріка ван Дріммелен. Вона представила серію портретів Джуда та Раффа Лоу, зняту у Лондоні. Кадри з рекламної кампанії Brioni покликані продемонструвати не тільки нову колекцію (класичні костюми, пальта та піджаки з точеним кроєм), але і тісний зв’язок між батьком та сином.

«Під час зйомок нашого другого кампейну для Brioni мені було приємно співпрацювати з Аннемарікою, щоб показати особисту сторону моїх стосунків з Раффом. Ми почувалися так невимушено на знімальному майданчику та в одязі Brioni», — розповів Джуд Лоу.

Читайте також: Бредлі Купер став першим амбасадором годинників Louis Vuitton

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).