Українці зібрали на ударний дрон та передали 3000 "привітів" окупантам

Новини
09.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
З краудфандинговою кампанією благодійної ініціативи Frontline.Care
ПОДЕЛИТЬСЯ

Boomboard — краудфандингова кампанія благодійної ініціативи Frontline.Care та компанії військових технологій UA Dynamics, яка дозволяє задонатити на ударний дрон за допомогою особистого «теплого привіту» окупанту: меседжі, стікери та навіть меми наносяться на снаряди, що складають комплекс БПЛА Punisher.

Кампанія стартувала наприкінці липня та отримала підтримку Лачена, "Океану Ельзи" та Святослава Вакарчука, Макса Барських, Kalush, Фоззі (ТНМК), Олександра Ярмака, Андрія Хливнюка, Світлани Поваляєвої, Інни Поперешнюк, Валерії Гуземи, Леоніда Остальцева, Олексія Дурнєва та багатьох інших.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Frontline.Care (@frontline.care)

Завдяки широкій залученості українців вдалося зібрати кошти на 1 комплекс ударного БПЛА Punisher ($ 50 000) менше аніж за місяць. Ціль — зібрати ще $ 150 000 на виготовлення 3 додаткових комплексів ударного дрона Punisher. Збір триває.

Майже 3000 "привітів" було нанесено на снаряди першого комплексу, кошти на виготовлення якого вже було передано компанії UA Dynamics. На платформі збору розміщено зручний звіт, де усі, хто залишав привітання окупантам, можуть перевірити їхню реалізацію. Результати збору на перший комплекс можна переглянути у відео.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Frontline.Care (@frontline.care)


Найбільший внесок у кампанію – 220 000 грн від креативної агенції SHOTS, які виступили партнерами у розробці краудфандингової платформи. Олександр Ярмак переказав 100 000 грн на підтримку краудфандингової кампанії з коштів за квитки на березневий концерт у Львові, які глядачі не забрали після його скасування.

Punisher – перший український багаторазовий ударний дрон, розроблений командою українських ветеранів. Комплекс використовують мобільні та автономні підрозділи, які направляють дрон далеко за лінію фронту. Проникаючи через зону дії ППО противника, він працює там, де ніхто цього не чекає.

Успішні операції операторів Punisher дають можливість очистити небо для роботи у ньому штурмової авіації та "Байрактарів". 

 

Читайте також:

В Україні запрацювала організація під патронатом Олени Зеленської Gen.Ukrainian, що лікує психологічні травми дітей з гарячих точок

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).