Британський рок-гурт Bring Me The Horizon створив блакитно-жовті бандани для підтримки України

Новости
16.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
З написами “Слава Україні! Героям слава!”
ПОДЕЛИТЬСЯ

Британський рок-гурт Bring Me The Horizon представив нові бавовняні бандани, створені в кольорах українського прапора в підтримку благодійних організацій, які допомагають Україні під час війни.

Бандани представлені в синьому кольорі з жовтим шестигранним візерунком, оточеним рамкою з написів “Слава Україні! Героям слава!”. Усі кошти від прибутку надійдуть київському притулку для котів Cats on Mars, який рятує тварин з гарячих точок України. Тільки за цю весну керівники притулку допомогли понад 100 котам, які постраждали в містах Київської області.

“Минуло 6 місяців від початку руйнівного російського вторгнення в Україну, яке завдало невимовних страждань як людям, так і тваринам. Почувши історії неймовірно сміливих людей, які ризикують своїм життям, щоб залишитися в країні та піклуватися про цих безпорадних тварин, ми хотіли попрацювати над кампанією з Osborn Works Ukraine Project, щоб зібрати кошти для деяких дивовижних благодійних організацій”, — розповідає гурт. 

Читайте також: В Україні запрацювала організація під патронатом Олени Зеленської Gen.Ukrainian, що лікує психологічні травми дітей з гарячих точок

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).