Дивимося: рандеву Марго Роббі й Джейкоба Елорді у мініфільмі аромату Chanel N°5

Новини
15.10.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Уособлення бажання
ПОДЕЛИТЬСЯ

Chanel представили мініфільм «Побачимося о п'ятій» для аромату Chanel N°5. Головні ролі в ньому зіграли Марго Роббі, нове обличчя культового парфуму, і Джейкоб Елорді. 

Режисером понад двохвилинної стрічки, найдовшої в історії Chanel N°5, став Лука Гуаданьїно, відомий роботою над «Суперниками» й «Назви мене своїм ім’ям». У ній звучить композиція Veridis Quo музичного тандему Daft Punk.

Події мініфільму розгортаються влітку. Героїня Марго Роббі пише Джейкобу Елорді лаконічне повідомлення «Побачимося о п'ятій». Персонаж останнього їде на мотоциклі каліфорнійськими дорогами, зачарований жінкою, з якою має зустрітися. 

Марго Роббі застрибує у свій кабріолет, щоб приєднатися до нього. На ній — червоний спідничний костюм. Це вбрання відсилає до образу, який носила французька акторка Кароль Буке в рекламному фільмі Рідлі Скотта «Монументи» 1986-го також для аромату Chanel N°5. 

«Мої стосунки з N°5 тільки починаються», — говорить Марго Роббі. «Це справжня честь приєднатися до дивовижного списку жінок, які асоціюються з N°5».

У новому мініфільмі Марго Роббі й Джейкоб Елорді наближаються одне до одного на дорозі, проте їхні шляхи розминаються. Довгоочікуване рандеву не відбудеться. Під час обміну повідомленнями з'ясовується, що він поїхав до її дому, а вона — до нього. 

Проте героїня не засмучується, адже передчуття насолоди набагато романтичніше, «бажання — це те, що має найбільше значення». Зауважимо, що акторський тандем Марго Роббі й Джейкоба Елорді знову возз'єднається в майбутній екранізації «Буремного перевалу» режисерства Еміралд Фіннелл.

«Я завжди знімаю фільми про бажання», — каже режисер мініфільму «Побачимося о п'ятій» Лука Гуаданьїно. «Про те, як бажання об'єднує людей та, може, й роз'єднує. Проєкція бажання — це також щось кінематографічне».

Читайте також: Після «Суперників»: любов і бажання — в 4 знакових фільмах Луки Гуаданьїно

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).