Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою платформи UNITED24

Новости
23.09.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
У напрямі «Медична допомога»
ПОДЕЛИТЬСЯ

Легенда американської сцени, володарка двох «Оскарів», у номінаціях «Найкраща актриса» та «Найкраща оригінальна пісня», Барбра Стрейзанд стала послом фандрейзингової платформи UNITED24 для допомоги українцям. Вона зосередить свої зусилля на напрямку "Медична допомога".

Дідусь і бабуся Стрейзанд емігрували до США з України. Вона зізналась, що відчуває сильний зв’язок з українцями:

«Оскільки я маю єврейське походження з українським корінням, я особливо зворушена боротьбою українців за свободу. Стійкість та мужність українського народу стали справжнім натхненням для всіх, хто працює над збереженням демократії та бореться з авторитаризмом. Ви та ваша країна маєте мою повну підтримку».

Деталі співпраці Стрейзанд обговорила під час онлайн-дзвінка з президентом України Володимиром Зеленським. Перший проєкт, який Барбра Стрейзанд підтримає, – 24 000 Friends of Ukraine. Його мета – залучити 24 000 підписників на щомісячний внесок у розмірі 24 доларів, який спрямовується на медичну допомогу. Регулярне надходження пожертв дозволяє постійно підтримувати українських медиків, які вже майже 7 місяців героїчно рятують життя постраждалих від війни.

UNITED24 — це фандрейзингова платформа, яку ініціював президент України Володимир Зеленський. Кошти, отримані в рамках цієї ініціативи, будуть направлені на підтримку трьох напрямків: медична допомога, відбудова України й оборонний сектор.

 

Читайте також: 

Made With Bravery: Мінцифри запустило офіційний маркетплейс з товарами українських виробників

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).