Белла Гадід знялася у новій рекламній кампанії Swarovski

Съемка
18.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ще більше блиску!
ПОДЕЛИТЬСЯ

Белла Гадід з’явилася у новій рекламній кампанії Swarovski Holiday, присвяченій різдвяним святам. На знімках модель позує у прикрасах бренду на фоні його останніх колекцій речей для домашнього інтер’єру. За реалізацію зйомки Holiday відповідав дует фешн-фотографів Мерт Алас і Маркус Пігготт, з якими Белла співпрацює вже не вперше.

У своїй другій кампанії для бренду модель приміряє колекцію прикрас Stella з покриттям із рожевого золота та дорогоцінними каменями у вигляді зірок. Також Белла Гадід демонструє лінійку Constella, до якої увійшли ялинкові прикраси. Кампейн Holiday завершується знімками колекції Millenia з прикрасами з прозорого кришталю.

Нагадаємо, Белла Гадід стала амбасадоркою Swarovski у травні цього року. "Це справді такий позачасовий і культовий бренд. Мені подобаються нові колекції та те, що робить бренд, особливо останні два роки, під творчим керівництвом Джованни, і я справді бачу Swarovski як сучасний ювелірний бренд майбутнього", – розповідала модель про співпрацю з брендом.

Читайте також: Шість років особистих переживань у першому трейлері документального фільму Селени Гомес "Мої думки і я"

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).