Фешн-хоррор: Капсульна колекція JW Anderson "Керрі", натхнена однойменним фільмом 1976 року

Съемка
19.10.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Класика хоррор-кінематографії
ПОДЕЛИТЬСЯ

JW Anderson випустив нову капcульну колекцію до Хелловіну. Лінійка отримала назву "Керрі" та була натхнена однойменним фільмом жахів 1976 року. Колекцію, створену за мотивами екранізації книги Стівена Кінга, вперше представили у рамках Тижня моди осінь-зима – 2022/2023. Зараз лінійка доступна для замовлення на офіційному сайті бренду, а також у флагманському бутику в Лондоні.

До колекції "Керрі" увійшли спортивні костюми, подовжені сорочки, футболки, пуховики та інший одяг. Речі з капсульної лінійки доповнені оригінальними постерами фільму і його культовими цитатами. Головною героїнею кампейну стала акторка Харі Неф, найбільш відома за роллю у проєкті Amazon "Прозорий". Знімав рекламну кампанію фешн-фотограф Юрген Теллер, який раніше і сам позував для fashion story бренду.

Фільм "Керрі" вважається однією з найуспішніших екранізацій романів Стівена Кінга. Оригінальну картину було представлено у 1976 році. За сюжетом книги дівчинку на ім’я Керрі ображають вдома та в школі, через що вона стає замкнутою та недоброзичливою до оточуючого світу. У однойменному фільмі образ школярки втілила акторка Сіссі Спейсек. Роль Керрі принесла їй номінацію на премію "Оскар" у категорії "Найкраща жіноча роль".

Читайте також: The Way Home: Katimo представили колекцію осінь-зима — 2022-2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).