Про естетику та комфорт: Саша Бо — обличчя нового кампейну українського бренду SOLMAR

Тренды
08.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Базовий гардероб
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова колекція бренду SOLMAR – це класичні та мінімалістичні силуети, які знаходяться поза зоною впливу fast fashion трендів, завжди актуальні та дозволяють створити ідеальний базовий гардероб. Це прості та зрозумілі речі, які обирають дівчата, що однаково цінують комфорт і естетику у повсякденних образах.

Обличчям кампейну колекції SOLMAR осінь-зима 2022-2023 стала одна з муз бренду – блогерка та бізнесвумен Саша Бо, яка втілює уявлення про красу, тендітність і силу жінки. Саша обрала чотири повсякденні образи, чисті лінії та спокійні кольори яких підкреслюють природність і впевненість у собі.

До колекції увійшло дві великі лінійки: трикотажна та джинсова. Трикотаж від SOLMAR – це базові водолазки, джемпери та светри, спокусливі силуетні сукні, трендові oversize-жилетки, функціональні брючні костюми та кардигани. Особливої уваги заслуговує гольф з високим коміром – справжній хіт холодної пори року та бестселер бренду. Модна формула з ним та палаццо зі щільного деніму ніколи не втратить своєї актуальності, а особливо у цьому сезоні, коли знову на хвилі популярності елементи стилю 60-70-х. Трикотажний костюм з широкими брюками та об’ємним светром – must have цієї осені. Це нейтральна база як для спортивних луків з кросівками та куртками, так і для вічної класики із взуттям на підборах та пальтом. Oversize-светр з круглим вирізом – ідеальний варіант, коли не хочеться обирати між затишком та стильним аутфітом.

Джинсова лінійка містить класичні моделі мом, палаццо та скінні у базових кольорах. Спідниця міді з синього деніму – найбажаніша новинка сезону, завдяки довжині та базовому дизайну вона така ж універсальна і практична, як звичні джинси.

Про бренд

SOLMAR – український бренд базового одягу для дівчат, що створює універсальні речі лаконічного дизайну у неймовірно широкій палітрі кольорів та не має аналогів серед українських виробників (до 20 відтінків у одній моделі). Марка популяризує раціональний підхід до формування гармонійного гардероба на усі випадки життя, у якому всі речі поєднуються між собою, завдяки чому повністю зникає проблема «нічого вдягнути». Наразі бренд має найбільший в Україні Instagram-магазин, мережу офлайн-магазинів та широке коло задоволених клієнтів.

Базовий гардероб починається з SOLMAR!

Читайте також: Теплі шуби, светри та балаклави у колекції українського бренду CĖNC

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).