Neve World: Jacquemus презентував м'яку зимову капсулу

Тренды
17.11.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
Головним героєм лукбуку став британський репер Central Cee
ПОДЕЛИТЬСЯ

Jacquemus презентував зимову капсульну колекцію Neve World. У новій колекції артист Central Cee демонструє найзручніші светри, шарфи, балаклави, рукавички, шапки та пов’язки бренду. Капсулу представлено у калейдоскопічний кольоровій палітрі, що містить відтінки блакитного, фіолетового, рожевого, червоного, брудно-білого, помаранчевого та коричневого.

До асортименту увійшли виключно затишні, ультратеплі речі, які дають підстави полюбити холодну пору року. Серед елементів колекції є комфортне пухнасте поло з довгими рукавами та коміром із застібкою на два ґудзики, яке доповнюють м’які брюки карго середньої посадки. Балаклава з козирком та вишитим логотипом, капелюх-відро або класична біні — Jacquemus запрошує кожного вибрати головний убір на власний смак, аби залишатися у теплі. 

Деталі кампанії заслуговують окремої уваги. Наприклад, моделями на зйомці стали цуценята хаскі, які створюють особливо лагідну атмосферу в кадрі. Також на співаку можна помітити останню версію Air Humara, розроблену Nike у співпраці з Jacquemus. 

Колекція Neve World вже доступна для покупки на офіційному сайті бренду.

Текст: Варвара Федорина

 

Читайте також: Шакіра та співак Burna Boy в кампейні останньої колекції Рікардо Тіши для Burberry

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).