П'єрпаоло Піччолі, Белла Хадід і Юлія Пеліпас: Переможці премії British Fashion Awards 2022

Новости
07.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Лондоні пройшла щорічна премія British Fashion Awards, у рамках якої нагороджують фешн-креаторів, які зробили найвагоміший внесок в індустрію моди протягом року. Захід об'єднує творчу спільноту, яка є провісником змін та інновацій.

Українська стилістка та засновниця апсайклинг-бренду Better Юлія Пеліпас здобула перемогу в категорії "Лідери змін. Люди" (Leaders of Change, People). Ця сама номінація відзначила досягнення дизайнера Рафа Сімонса, активістки з питань інвалідності Сінеад Берк та колишнього креативного директора Gucci Алессандро Мікеле.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от British Fashion Council (@britishfashioncouncil)

 

У промові під час вручення нагороди Юлія подякувала Великій Британії за допомогу та підтримку України у війні. Протягом виступу на екрані транслювався прапор України. 

“Усі ми тут любимо моду, вона з нами щодня. Це наш найбільший дар. Я хочу, щоб ви уявили, що займаєтесь усім тим самим, але в повній темряві — ні електрики, ні опалення, ні води, а також постійно ризикуючи, просто сидячи в офісі. Саме так зараз працює українська модна сфера, — зазначила Пеліпас.

Серед інших лауреатів премії — "Модель року" Белла Хадід і "Дизайнер року" — креативний директор Valentino П’єрпаоло Піччолі. За час своєї роботи П'єрпаоло зробив великий внесок у розвиток модного дому, завдяки чому він став ще успішнішим та популярнішим, особливо серед зумерів. 

Читайте також: Українська художниця зобразила життя під час блекауту для The Economist

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).