У пошуках новорічного настрою: 5 фільмів, кліпів і концертів для створення святкової атмосфери

Новини
05.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
З вірою у чудеса
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цього року, мабуть, усі ми пройшли помітну переоцінку наших пріоритетів. Те, що раніше здавалося важливим, зовсім втратило свій сенс. І, навпаки, ми почали цінувати те, що ще не так давно приймали за даність. Змінилося багато чого, однак наша віра у світло залишилася незмінною.

Грудень – це час, коли особливо сильно починаєш вірити у магію добра. Незважаючи на дилеми з майбутнім вибором подарунків або чергами у супермаркеті, суспільство очікує на свята. Це повертає нас у дитинство, у той безтурботний та щасливий час.

Святковий настрій – те, від чого не потрібно відмовлятися. Навіть попри всі незгоди, що чекали на нас цього року. Редактор L`Officiel Єлизавета Бабец разом з компанією Samsung ділиться добіркою з п'яти рекомендацій, які допоможуть створити святкову атмосферу та знову повірити у чудеса.

Фільм «Це дивовижне життя» (1946)

Сюжет стрічки «Це дивовижне життя» розгортається навколо Джорджа Бейлі, пересічного жителя маленького містечка. Життєві обставини змусили Джорджа відмовитися від своєї мрії – переїхати у велике місто та побачити світ. Напередодні Різдва незадоволений своєю долею він вирішує закінчити життя самогубством, але його рятує янгол-охоронець. Той допомагає Джорджу зрозуміти, як його добрі вчинки змінили життя інших на краще.

Історія фільму «Це дивовижне життя» цікава не лише своїм сюжетом. У 1946 році, коли режисер Френк Капра вперше представив стрічку світові, публіка не змогла гідно оцінити його нову роботу. У 1970-х роках картина набула культової популярності у США, а її переглядання навіть стало новорічною традицією багатьох сімей. Сам Капра завжди вважав «Це дивовижне життя» своїм кращим проєктом, що надихає ніколи не здаватися та не переставати вірити у краще.

Такі культові стрічки можна переглядати у власному домашньому кінотеатрі. Новий портативний проєктор The Freestyle з функцією Smart TV від Samsung забезпечує найкращий досвід перегляду з можливістю налаштування діагоналі зображення від 17 до 100 дюймів. Лише уявіть, як герої улюблених новорічних стрічок перенесуться на стіни вашої домівки на великому екрані.

Фільм «Щасливого Різдва» (2019)

Фільм «Щасливого Різдва» у головній ролі з Емілі Кларк натхнений піснею Джорджа Майкла Last Christmas. Сюжет фільму – класичний ромком. Дівчина на ім’я Кейт працює в магазині різдвяних подарунків, переодягаючись у костюм ельфа. Там вона знайомиться з Тедом – ідеальним, на думку головної героїні, чоловіком. Легкий новорічний фільм для сімейного перегляду з гарячим какао, відерцем мандарин та імбирним печивом.

Такі вечори можуть бути ще більш затишними лежачи на дивані зі смаколиками та переглядаючи фільм просто на стелі! The Freestyle оснащений регульованою підставкою 180˚, яка забезпечує кут нахилу корпуса на 180˚, що дозволяє транслювати улюблений контент на будь-яку поверхню як вдома (наприклад, на стіну чи стелю), так і поза його межами (на стінку намету, фасад будинку, тощо).

 

Фільм «Як Ґрінч вкрав Різдво» (2000)

У 2000 році Джим Керрі одягнув костюм Ґрінча, аби створити один з найкращих різдвяних фільмів усіх часів. Стрічка знята за однойменною історією американського письменника Доктора Сюсса. За сюжетом картини Ґрінча дратує абсолютно все, а особливо – свята. Адже тоді люди все частіше посміхаються, чекаючи на улюблений період року.

Дозволимо собі маленький спойлер: навіть Ґрінчу не вдасться зіпсувати свято, бо «світло завжди перемагає темряву».

Різдвяні фільми — не єдине, завдяки чому можна створити новорічний настрій: улюблена музика, тематичні кліпи, смачна святкова їжа та прикрашена домівка. Портативний проєктор The Freestyle дозволить створити різдвяну атмосферу за допомогою режиму Ambient — режим у якому можна транслювати візуальні ефекти (зображення, неонові написи, фото тощо) або увімкнути м'яке декоративне освітлення. Влаштуйте слайдшоу з улюбленими фотографіями року, що минає, або увімкніть різдвяні футажі для особливого святкового настрою.  

Концерт Стінга (2021)

 

У жовтні 2021 року Стінг зіграв концерт у паризькому Пантеоні. Виступ музиканта починається з культової Shape of My Heart. І хоча концерт жодним чином не приурочений до новорічних свят, саме в цей період нам все частіше хочеться слухати Стінга та переглядати фото з щасливих моментів цього року.

Samsung The Freestyle оснащений потужним вбудованим динаміком, що забезпечить глибокий і чистий звук 360˚ ваших улюблених пісень. Супровід музичного оркестру звучатиме насичено де б ви не були , адже девайс сумісний з портативними зарядними пристроями*, що дозволяють його брати з собою будь куди.

Кліп It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

«It's Beginning to Look a Lot Like Christmas», – і ми з цим погоджуємося. Коли перший сніг припадає на поверхню землі, нам хочеться прикрашати квартиру, слухати святкові пісні та радіти сяючим дрібничкам. Трек канадського співака Michael Bublé може скласти достойну конкуренцію All I Want For Christmas Мерайі Керрі як найкраща різдвяна пісня усіх часів.

Кліп, знятий у ретро-стилі, нагадує про дитинство, про часи, коли уся родина збиралася за святково вбраним столом і очікувала на биття курант. Переглянути кліп можна за допомогою The Freestyle, а завдяки функції миттєвого налаштування зображення оптимізується за лічені секунди.

Більше про девайс Samsung The Freestyle:

  • Створення святкового настрою будь-де — більше на проблема. Портативний проєктор оснащений регульованою підставкою 180˚, яка забезпечує кут нахилу корпуса на 180˚, що дозволяє транслювати улюблений контент на будь-яку поверхню як вдома (наприклад, стіна, стеля, підлога), так і поза його межами (на стінку намету, фасад будинку, тощо). 
  • Портативний та естетичний дизайн. Девайс важить лише 830 гр, має компактну форму, що легко вміщується навіть у маленьку сумку. 
  • Труднощі налаштувань оминають портативний проєктор The Freestyle. Миттєве налаштування допомагає автоматично і швидко оптимізувати зображення без переміщення пристрою — усе легко. 
  • Досвід Smart TV дозволяє транслювати улюблені новорічні фільми, мюзикли та кліпи зі стрімінгових сервісів. 
  • Різдвяні стрічки можна переглядати ніби у домашньому кінотеатрі. Пристрій забезпечує найкращий досвід перегляду з можливістю налаштування проєктора діагоналлю від 17 до 100 дюймів. Лише уявіть, як персонажі з улюблених новорічних мультфільмів перенесуться на стіни вашої домівки у великому зображенні. 
  • Преміальний звук 360° дозволяє використовувати девайс як портативну колонку. З портативним проєктором The Freestyle навіть пісня Last Christmas зазвучить по-новому.  
  • Створення святкового настрою будь-де — більше на проблема. Режим Ambient дозволяє транслювати різні візуальні ефекти (картинки, фотографії, неонові написи) на будь-якій поверхні, а в поєднанні з напівпрозорою кришкою для об'єктива (що йде в комплекті), створює додаткове атмосферне освітлення.
* Портативний проєктор сумісний із зовнішніми акумуляторами зі стандартом USB-PD, потужністю 50 Вт та вихідною напругою 20 В і вище. Портативний зарядний пристрій купується окремо. Samsung Electronics не несе відповідальності за справність  зарядних пристроїв сторонніх виробників.

Читайте також: Netflix опублікував перший трейлер документального серіалу Меган Маркл та принца Гаррі

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).