Світло посеред темряви в новорічній колекції свічок INRO

Новини
29.12.2022
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вже декілька місяців українців намагаються занурити в темряву. Розмірений робочий день тепер замінили пошуки місця з генератором, замість наповнення новорічною атмосферою оселі перед святами — купівля гірлянд на батарейках, акумуляторів та свічок. Але навіть зараз ми п‘ємо фільтр в бомбосховищі, де пересиджуємо повітряні тривоги, ходимо в кіно, кав’ярні, на побачення та не забуваємо підтримувати один одного. 

Світло посеред темряви як буквально, так і метафорично, представив в новорічній колекції свічок парфумерно-косметичний бренд INRO. Чотири аромати принесуть з собою такий бажаний та рідкісний зараз затишок, а мерехтіння від запаленого гноту освітить оселю в найтемніші миті. Під час сімейної вечері, буденних справ чи читання книги свічка стає незамінним атрибутом для кожного.

Кожен з ароматів створить атмосферу новорічного застілля та нагадає, якими були наші вечори раніше і які нас ще обов‘язково чекають. Головний атрибут — аромат святкової ялинки — навіть в такі складні часи подарує свічка Christmas tree. Ноти хвої, евкаліпту, кедру, деревини та яблука переносять одночасно в зимовий ліс та батьківський дім, де панує атмосфера прийдешнього свята.

Випічка, солодощі, кава, ром, лакриця, гвоздика, кориця, аніс, вершки — це аромат Christmas cookie. Різдвяне печиво, яке не потрібно випікати. Достатньо підпалити гніт і оселя наповниться запахом духмяної випічки. Доповнить стіл святкових ароматів Orange cinnamon з цитрусом, імбирем, корицею, гвоздикою, анісом, ваніллю та мускатним горіхом. Свічка має такий же зігріваючий ефект, як глінтвейн з ярмарки. 

Forrest berries з нотами лісових ягід, фруктів, бергамоту, троянди та мандаринів огорне солодкуватим ароматом, який замінить ігристе, а амбра додасть терпкості для гурманів. 

Обрати аромат цього Нового року та незамінне джерело світла собі, рідним і друзям можна на сайті INRO. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).