“Памела, історія кохання”, “Нестримне весілля” з Джей Ло й інші: найочікуваніші прем'єри цього січня

Новини
06.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
А також продовження довгоочікуваних серіалів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Цього січня Netflix, Amazon Prime Video й інші стрімінгові сервіси приготували для нас безліч довгоочікуваних прем'єр. У нашій добірці ми зібрали фільми та серіали на будь-який смак — від комедій до документальних картин. 

"Джинні і Джорджія 2 сезон"

Що робити, коли знаєш, що твоя мати вбивця? Це питання мучить Джіні у другому сезоні “Джінні та Джорджія”. Приголомшена знанням про те, що її вітчим Кенні не помер природною смертю, Джінні повинна змиритися з інформацію, про яку дізналася раніше. Зі свого боку, Джорджія воліла б, щоб ця історія залишилася прихованою, адже їй, зрештою, належить організувати весілля! Проблема минулого Джорджії в тому, що воно ніколи не залишається прихованим достатньо довго.

2 сезон серіалу “Джінні та Джорджія” вийде на Netflix 5 січня

"Блідо-блакитне око"

Вест-Пойнт, 1830 рік. Похмурого зимового ранку виявлено тіло курсанта. Ця смерть стає ще трагічнішою, коли стає зрозуміло, що серце юнака вміло вийняли з його грудей. Побоюючись, що нова військова академія постраждає від цього жорстокого вчинку, її лідери викликають місцевого поліцейського Августа Лендора, якого грає Крістіан Бейл. Його мета – розкрити вбивство. Кодекс мовчання кадетів перешкоджає вести розслідування. Детектив Лендор просить одного з них допомогти йому розкрити справу. Його новим напарником стає ексцентричний курсант, який зневажає військову суворість і відгукується на ім’я Едгар Аллан По (Гаррі Меллінг).

“Блідо-блакитне око” заснований на романі Луїса Байяра. Ролі другого плану блискуче виконує п'ятизірковий акторський склад: Джилліан Андерсон, Люсі Бойнтон і навіть Шарлотта Генсбур.

Фільм виходить на Netflix 6 січня.

"Ви Люди"

Молода пара та їхні родини досліджують сучасне кохання та сімейну динаміку на тлі культурного шоку, суспільних очікувань і відмінностей поколінь у цій комедії Кенії Берріса з Едді Мерфі та Джоною Хіллом у головних ролях.

“Ви люди” з’явиться на Netflix 27 січня.

"Нестримне весілля"

Дженніфер Лопес і роль молодої нареченої, це історія, яка завжди спрацьовує. У фільмі Дарсі (роль якої виконує Лопес) і Том Джош Дюамель) возз’єднують свої милі, але самовпевнені сім’ї, щоб спланувати справжнє весілля за кордоном, якраз тоді, коли пара починає сумніватися. Життя кожного раптово опинилося під загрозою, коли усю групу було взято у заручники. Фраза "поки смерть не розлучить нас" набуває нового значення в цій веселій пригоді. Дарсі та Том повинні врятувати своїх близьких та не вбити один одного раніше.

“Нестримне весілля” вийде на платформі Prime Video  27 січня.

"Памела, історія кохання"

Памела Андерсон вирішила сама розповісти свою історію на Netflix. Цей документальний фільм — інтимний і чутливий портрет справжньої зірки зі світовим успіхом, який розповідає про особисту та професійну траєкторію ікони, від її анонімних початків до статусу міжнародного секс-символу, актриси, активістки та люблячої матері.

“Памела, історія кохання” з’явиться на Netflix 31 січня.

"Грішник"

Шоу повертається до своїх витоків, виводячи блискучого слідчого Гаррі Емброуза на слід нового кримінального розслідування, яке, здається, неможливо розкрити. Згадуючи гвинтики першого сезону з Джесікою Біл, яку також завжди можна знайти на сцені виробництва, цьому новому сезону вдається захопити глядача, настільки сильний його сюжет.

Четвертий сезон "Грішника" вийде на Netflix 20 січня.

"Шоу 90-х"

Новий серіал є спінофом комедії 1998 року "Шоу 70-х".

Шоу розповідає про Лею Форман, дочку Еріка та Донни. Дія серіалу відбувається в 1995 році, і минуло майже два десятиліття з тих пір, як Кітті і Ред Форман мали повний дім дітей. Все змінюється, коли їхня онука-підліток Лея вирішує провести з ними літо. Коли Лея починає заводити друзів у цьому районі, Ред і Кітті відкривають свій підвал для нової групи дітей. 

Дебра Джо Рапп і Куртвуд Сміт повторюють свою роль бабусь і дідусів, а також спеціальні запрошені зірки Тофер Грейс, Міла Куніс, Ештон Катчер та інші. 

Трансляція на Netflix відбудеться 19 січня.

Читайте також: Сценаристи "Венздей” діляться подробицями другого сезону популярного шоу

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).