Європейський альянс моди представив курс розвитку індустрії

Новини
18.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Екологічність та інклюзивність
ПОДЕЛИТЬСЯ

Члени Європейського альянсу моди зустрілися в Італії, аби обговорити курс розвитку індустрії. На конференції комітет обговорив "Європейський зелений курс" Урсули фон дер Ляєн, мета якого – скоротити викиди парникових газів до нуля до 2050 року. Тому головною темою дискусії стала екологічність моди та шляхи досягнення цієї мети.

Члени EFA виділили чотири головних пункти, які модна індустрія має дотримуватися у 2023-2027 роках. Брендам пропонують дотримуватися "зеленого курсу" та запровадити сталі технологічні можливості.

Окремо Європейський альянс моди розглянув питання інклюзивності й етичності. Комітет пропонує запровадити соціальний кодекс, а також розширити можливості для молодих рушіїв модної індустрії. На думку EFA, це має реорганізувати сферу та покращити її можливості в майбутньому.

Європейський альянс моди був створений у червні 2022 року. Він представляє фешн-індустрію на рівні Європейського союзу. В альянс входять 25 асоціацій з 18 країн Європи.

 

Читайте також: Італійський університет гастрономічних наук видав книгу про українські страви, які можуть зникнути

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).