Подорож між дитинством і зрілістю: чоловіча колекція Louis Vuitton осінь-зима — 2023

Новини
20.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Серед креативних директорів шоу – українка Ліна Куцовська
ПОДЕЛИТЬСЯ

Банальна, але доленосна. Подорож між дитинством і зрілістю. Цей шлях Louis Vuitton відображають у своїй колекції осінь-зима — 2023, вкотре нагадуючи нам не забувати про дитину, яка живе всередині кожного з нас.

Трапом для цієї ідеї стали декорації шоу, створені братами Гондрі. Cour Carrée du Louvre на мить перетворився в дім, який відобразив всі етапи людського формування. Поруч з будинком без стін брати Гондрі розташували жовтий ретро-автомобіль. На його даху, до речі, на початку шоу свій трек виконала іспанська співачка Розалія, одягнена в об’ємну куртку та штани оверсайз.  

"Стіни просякнуті спогадами з власного дитинства братів Гондрі: спальня, у якій вони росли та шпалери, які вони списали каракулями, перш ніж їх замінили", – діляться подробицями шоу Louis Vuitton.

Дім Louis Vuitton починався з дитячої кімнати, прикрашеної іграшками та фірмовими саквояжами. Гру в інфантильність бренд продовжив в перших образах, представлених на подіумі. Яскраві принти, сміливий крій і дизайн: ставка Louis Vuitton спрацювала для того, аби хоча б на мить повернутися у дитинство.

Об’ємні бомбери та розслаблені штани в переважно графітових тонах символізували перехід між підлітковим віком і зрілістю. Водночас етап зрілості відобразився в класичних (і не зовсім) костюмах. На подіумі з’явилися і трендові максі-пальта різних відтінків і фактур, які у майбутньому сезоні Louis Vuitton пропонують носити на запах.

"Розпливчасте бачення світлого майбутнього", — говорило жовте графіті на стіні декорацій, натякаючи на колективний характер шоу. Після трагічної смерті Вірджила Абло Louis Vuitton так і не оголосив нового креативного директора. Колекцію осінь-зима – 2023 розробив Колм Діллан, дизайнер бренду KidSuper, разом зі студією Louis Vuitton Prêt-à-Porter Homme. Стилізувати шоу допомагав Ібрагім Камара, а серед креативних директорів показу також була українка Ліна Куцовська.

Читайте також: Гіпертрофовані силуети в чоловічій колекції Prada осінь-зима – 2023

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).