Модель Брук Шилдс розповіла про пережите сексуальне насилля

Новости
24.01.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
На той момент вона тільки-но закінчила коледж
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американська акторка та модель Брук Шилдс поділилася історією про пережите сексуальне насильство. Про це вона розповіла в документальному фільмі Pretty Baby: Brooke Shields, прем’єра якого відбулася на кінофестивалі “Сандес”.

Акторка не називає ім’я нападника, однак зазначає, що інцидент стався одразу після закінчення коледжу в Принстоні. Саме тоді Шилдс намагалася знайти роботу. Тож вона зустрілася з чоловіком, щоб обговорити робочі питання. Після зустрічі він попросив повернутися її в готель, адже хотів викликати для неї таксі.

“Я пішла в готельну кімнату, а він відлучився на деякий час”, — продовжує свою історію акторка.

Згодом чоловік повернувся в кімнату вже оголеним та напав на неї. Шилдс пояснює, що не намагалася втекти, адже боялась ескалації фізичного насильства. “Я боялася, що він мене задушить або щось подібне. Тож не намагалася йому протистояти. Я думала, що одного слова “ні” буде достатньо. Намагалася тримати в голові думку, що зараз варто просто залишитися живою”, — зазначає Шилдс.

Після пережитого, акторка довгий час не могла окреслити цей випадок як сексуальне насильство та вважала себе частково винною в інциденті. Шилдс також поділилася, що надіслала нападнику листа, в якому розповіла про зруйновану довіру до нього, проте лист був проігнорований. 

Читайте також: Christie's виставлять на аукціон модну колекцію Андре Леона Теллі

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).